Στην εκπομπή ”Ροή της Μέρας” με τον Αντώνη Παραρά, φιλοξενήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος έκανε μία σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τη διοίκηση του Δήμου και την αναβάθμιση του τουρισμού στην περιοχή.
Ο κ. Κορεντσίδης ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει ο ίδιος την Αντιδημαρχία Τουρισμού Καστοριάς, δίνοντας έμφαση στη στρατηγική προώθηση της περιοχής ως τουριστικού προορισμού.
Με αυτή την αλλαγή, ο μέχρι τώρα αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Επιχειρηματικότητας, κ. Εμμανουήλ Εγγλέζος, θα διατηρήσει την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιχειρηματικότητας.


![Το Stoiximan AegeanBall Festival Goes To… Καστοριά είχε δυνατές μάχες στο “παρκέ” – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/05/arth_030526-218x150.jpg)









![Το Stoiximan AegeanBall Festival Goes To… Καστοριά είχε δυνατές μάχες στο “παρκέ” – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/05/arth_030526-100x70.jpg)







