Η κοπή της βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων Καστοριάς
Σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων Καστοριάς.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή και ευλογημένη χρονιά.
Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων για την άριστη συνεργασία και τους ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και πρόοδο.
Το φλουρί κέρδισε ο κ. Χρήστος Βλάχος
φωτογραφίες:











![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)








![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)




![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

