Πολιτική «βόμβα» έριξε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς και αρχηγός του συνδυασμού «Αλλαγή τώρα με στρατηγική», κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ. Γρηγοριάδης ανακοίνωσε την άμεση διαγραφή του κ. Θωμά Αναστασίου από την παράταξή του, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της Καστοριάς, καθώς ο κ. Αναστασίου ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της παράταξης.
Μένει να φανεί πώς θα επηρεάσει η διαγραφή αυτή τις ισορροπίες στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών.
Δείτε το video:


![Καθαριότητα στον Αη-Θανάση και στη Μαυριώτισσα από τους Φίλους του Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/04/fpk_300426-218x150.jpg)





![Καθαριότητα στον Αη-Θανάση και στη Μαυριώτισσα από τους Φίλους του Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/04/fpk_300426-100x70.jpg)











