Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια συγχαίρω τους τρεις μαθητές από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, την Ελένη Τσιάγγου, τη Βασιλική Ρατς και τον Παναγιώτη Μπάσδο, για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου.
Η συμμετοχή τους σε μια τόσο σημαντική Πανελλήνια διοργάνωση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας και ταλέντου και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους της περιοχής μας.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους, που με αγάπη και αφοσίωση στηρίζουν τις προσπάθειές τους.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, με υγεία, δύναμη και πολλές ακόμα διακρίσεις στο μέλλον. Η Καστοριά σας καμαρώνει!





![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)








![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)


![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

