Η τυροκαυτερή είναι υπέροχη με πλούσια και πιπεράτη γεύση και το μυστικό είναι στα εκλεκτά υλικά.
Ελάχιστα και καλής ποιότητας υλικά με ισορροπημένες αναλογίες. Αυτό είναι όλο κι όλο η τυροκαυτερή. Απλή μεν, αλλά θέλει την τέχνη της.
Υλικά
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τυροκατερή, αρχικά λιώνουμε καλά τη φέτα με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί η φέτα όσο περισσότερο γίνεται, χωρίς να αφήσει κομπαλάκια. Προσθέτουμε το μπούκοβο, την πιπερίτσα και το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά. Χωρίς να σταματήσουμε το ανακάτεμα, προσθέτουμε αργά όσο ελαιόλαδο χρειάζεται ώστε να φτιάξουμε ένα μείγμα απαλό και λείο σαν κρέμα.
- Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται αλατίζουμε.
- Αν θέλουμε, αφήνουμε την τυροκαυτερή για λίγα λεπτά στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε.









![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

