Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για το αρδευτικό έργο Γέρμα

Καμαρώνουν με θράσος για τα έργα άλλων!

Το αρδευτικό του Γέρμα εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε τον Απρίλιο του 2019 στο ΠΑΑ (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, με ευρωπαϊκούς πόρους) όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα. Χρειάστηκαν εφτά χρόνια για να το προχωρήσουν μερικώς! Βρήκαν έτοιμες τις μελέτες, τη χρηματοδότηση και την έγκριση. Εφτά χρόνια κοιμούνται όρθιοι και επιφυλάσσονται ακόμη και σήμερα για την ολοκλήρωσή του. Και έχουν το θράσος να καμαρώνουν!

Καμαρώνουν περιφέροντας την ανικανότητά τους να υλοποιήσουν ακόμη και έργα που βρήκαν έτοιμα από άλλους. Από το 2019 δεν ξεκίνησαν ούτε ένα έργο δικό τους και δεν ήταν ικανοί να προχωρήσουν ακόμη και τα έτοιμα. Στις καλένδες και το φράγμα Διποταμίας.

Για το μόνο που είναι ικανοί είναι να φωτογραφίζονται σε εγκαίνια έργων που δεν κόπιασαν για το παραμικρό. Ανείπωτο θράσος όπως και στα εγκαίνια του Αστυνομικού κτιρίου!

Εφτά χρόνια χαμένα για την Καστοριά. Μόνο για φιέστες είναι ικανοί!

Ολυμπία Τελιγιορίδου