Ευχαριστήριο προς την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους γιατρούς της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Καστοριάς, για το διάστημα που νοσηλεύτηκα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδίως τους Διευθυντές κ. Σαμαρά, κα Μούντζου και κα Λαζοπούλου, οι οποίοι ελλείψει πνευμονολογικής κλινικής, ανταποκρίθηκαν πέρα από τον επαγγελματισμό τους με ευσυνειδησία, ευγένεια και κυρίως ανθρωπιά, παρατείνοντας λίγο ακόμη το χρόνο ζωής μου δίπλα στις κόρες μου, παρά την ιδιαίτερη εύθραυστη κατάσταση της υγείας μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς επίσης σε εκείνες τις νοσηλεύτριες που φέρθηκαν όχι μόνο σε μένα αλλά και στους λοιπούς ασθενείς με ευγένεια και ανθρωπιά καθώς όταν είσαι στο “κρεβάτι του πόνου” μια τέτοια συμπεριφορά κάνει μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία ενός ασθενή και στην γενικότερη ανάρρωσή του.

Ευχαριστώ θερμά όλους, πάνω από όλα είναι άνθρωποι.

Με εκτίμηση,
ΚΟΛΛΗΓΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ