Τρίτη παρέα με ταινία στην τηλεόραση.
«Η Συμμορία των Δώδεκα» (2004) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ
Δράσης – Τρία χρόνια μετά, η Συμμορία των Έντεκα επανέρχεται ανανεωμένη και ενισχυμένη με ένα ακόμα μέλος, τη γοητευτική Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Οι δουλειές της συμμορίας «ανοίγουν» και η δράση της επεκτείνεται από το Παρίσι, τη Ρώμη και το Άμστερνταμ έως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες! Η Συμμορία οργανώνει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές ληστείες, ενώ έχει να αντιμετωπίσει τον διψασμένο για εκδίκηση Τέρι Μπένεντικτ, έναν δαιμόνιο ντεντέκτιβ της Γιούροπολ και έναν μυστηριώδη Γάλλο απατεώνα. Πώς θα τα καταφέρουν οι διάσημοι απατεώνες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να διοργανώσουν τη μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα;
Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέισι Άφλεκ, Βενσάν Κασελ.
*Open, Τρίτη 29/09, στις 21:00
«Δρόμος από Πάγο» (2021) σκηνοθεσία Τζόναθαν Χένσλι
Δράσης – Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου.
Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.
Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπέντζαμιν Γούοκερ, Αμπερ Μιντθάντερ, Μάρκους Τόμ
*Alpha, Τρίτη 29/09, στις 23:20
«John Wick: Κεφάλαιο 2» (2017) σκηνοθεσία Τσαντ Σταέλσκι
Δράσης – Ο θρυλικός John Wick επιστρέφει με τη συνέχεια της νεο-νουάρ ταινίας, που σκηνοθετεί ο Τσαντ Σταχέλσκι και φυσικά με τον Κυάνου Ρηβς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ένας πρώην συνεργάτης του John Wick και, δεύτερος στη σειρά της Ιταλικής μαφίας (Ρικάρντο Σκαμάρτσιο), τον φέρνει αντιμέτωπο με τον όρκο τιμής που έχει δώσει πριν χρόνια και τον αναγκάζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά.
Το «συμβόλαιο θανάτου» όμως που έχει εκδοθεί στο όνομα του Τζον Γουίκ, είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν.
Όλοι είναι εξαιρετικοί εκτελεστές και δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά ο John Wick δεν ήταν ποτέ εύκολος στόχος….
Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Κόμον, Λόρενς Φίσμπερν, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ιαν ΜακΣέιν, Τζον Λεγκουιζιάμο
*Star, Τρίτη 29/09, στις 23:30
«The Wilde Wedding» (2017) σκηνοθεσία Ντάμιαν Χάρις
Ρομαντική κομεντί – Η Ιβ Γουάιλντ, κάποτε διάσημη σταρ του σινεμά, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύζυγο νούμερο τέσσερα, τον διακεκριμένο Βρετανό συγγραφέα Χάρολντ Άλκοτ. Το Σαββατοκύριακο πριν τους γαμήλιους όρκους, θα κάνει την εμφάνισή του ο πρώτος σύζυγος της Ιβ, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, κι ένα πλήθος από άλλους συγγενείς. Οικογένειες, φίλοι και καλεσμένοι μπλέκονται μεταξύ τους σε ένα μείγμα… εκρηκτικό!
Παίζουν: Γκλεν Κλόουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Πάτρικ Στιούαρτ, Μίνι Ντράιβερ, Τζακ Ντέιβενπορτ
*Skai, Τρίτη 29/09, στις 01:15
«Τροχονόμος… Βαρβάρα» (1981) σκηνοθεσία Όμηρος Ευστρατιάδης
Ελληνική κωμωδία – Ο Αχιλλέας, μένει στις Εργατικές πολυκατοικίες και μην μπορώντας να βρει δουλειά, αποφασίζει να υποδυθεί την αδελφή του, Βαρβάρα, παίρνοντας τη θέση της στη σχολή τροχονόμων. Εκεί αρχίζουν οι περιπέτειες για τον Αχιλλέα, καθώς ερωτεύεται την Κάτια ένα πλουσιοκόριτσο που πηγαίνει στη σχολή από ανία. Η «Βαρβάρα», εν τω μεταξύ γίνεται η «αγαπημένη» μαθήτρια του αφοσιωμένου εκπαιδευτή της σχολής και τα πράγματα περιπλέκονται για τον Αχιλλέα που έχει εγκλωβιστεί στο ρόλο της Βαρβάρας.
Παίζουν: Γιάννης Γκιωνάκης, Στάθης Ψάλτης, Τζένη Ζαχαροπούλου, Μαρί Καραβία, Μαρία Ανδριώτου, Μάκης Δεμίρη, Λευτέρης Γυφτόπουλος, Μίμης Φωτόπουλος.
*Alpha, Τρίτη 29/09, στις 01:45
«Αλλάζουμε;» (2011) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Κωμωδία – Ο Ντέιβ και ο Μιτς είναι φίλοι από παιδιά, παρόλο που οι χαρακτήρες τους και οι επιλογές τους στη ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
Ο πρώτος, είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπεύθυνος οικογενειάρχης, ενώ ο δεύτερος, ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και ορκισμένος εργένης! Ένα μοιραίο βράδυ, που μεθάνε σε ένα μπαρ, εύχονται να να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου.
Η ευχή τους πιάνει και το επόμενο πρωί ξυπνούν ο ένας στο σώμα του άλλου! Κωμικοτραγικές καταστάσεις ακολουθούν καθώς ο Ντέιβ και ο Μιτς, προσπαθούν να ζήσουν μια ζωή τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη και να ανταποκριθούν στις καινούριες τους υποχρεώσεις.
Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν, Ολίβια Γουάιλντ.
*Star, Τρίτη 29/09, στις 02:15














![Στις φλόγες “συρόμενο” νταλίκας στην Εγνατία Οδό – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/09/vd_290926-100x70.jpg)





