Ακυρώνεται η 24η Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ενημέρωση προς τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου και το κοινό:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των επικίνδυνων και δυσμενών καιρικών φαινομένων που προβλέπονται για αύριο και με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, των εθελοντών και του κοινού, η 24η Λαμπαδηδρομία μας ακυρώνεται.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με αίσθηση ευθύνης απέναντι σε όλους όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή ή ετοιμάζονταν να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη μας γιορτή. Η ασφάλεια προηγείται σε κάθε περίσταση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές, τους φορείς και τους πολίτες για την προετοιμασία και την αγάπη που δείξατε για τη φετινή διοργάνωση.

Επιφυλασσόμαστε για μια επόμενη εκδήλωση αντί της λαμπαδηδρομίας, την οποία θα σας την ανακοινώσουμε προσεχώς.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,

Το ΔΣ