Ο ‎Αυτισμός Καστοριά‎ς και ο Ποδηλατικός Σύλλογος “620” διοργανώνουν Ποδηλατάδα

Στα πλαίσια του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Αυτισμού στην Καστοριά, η Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς “620”. Διοργανώνεται Ποδηλατάδα, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 16:00 μ.μ. με εκκίνηση από το ΔΗΝΑΚ.

Εγγραφές -συμμετοχή στην εκκίνηση

Ζητούνται εθελοντές:

1) για τη δράση «Το παζλ του Αυτισμού … ενώνει τη Δυτική Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου στους Μανιάκους Καστοριάς και ώρες 09:00 – 14:00.

2) για την ποδηλατάδα που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς “620” την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρες 16:00 -18:00 με χώρο εκκίνησης το ΔΗ.ΝΑ.Κ. στην είσοδο της πόλης με την οποία (ποδηλατάδα) θα κλείσουν οι εργασίες του Φεστιβάλ.

Όσοι έχουν την καλή διάθεση να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους μπορούν να στείλουν μήνυμα στον Ποδηλατικό σύλλογο ΕΔΩ  το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους ΕΓΚΑΙΡΩΣ προκειμένου να αποστείλουμε τον κατάλογο με τα ονόματα και τα τηλέφωνα στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς.

Στην συνέχεια κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σας περιμένουμε όλους!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποδήλατο και κείμενο