Μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” στο 16ο τουρνουά Κοζάνης

Την Κυριακή 17/3/2019 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 16ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης όπου συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης και η ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης. Το συγκεκριμένο Τουρνουά αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα καθώς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά για επιπλέον αγώνες αλλά και τη δυνατότητα σε μικρούς αθλητές-τριες να αγωνιστούν για πρώτη φορά και να πάρουν εμπειρίες.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στις κατηγορίες των παμπαίδων, και των παγκορασίδων με 5 αθλητές και 3 αθλήτριες. Πιο συγκεκριμένα, τρεις αθλήτριες του Κένταυρου Καστοριάς κατέκτησαν μετάλλια στην κατηγορία των παγκορασίδων, την 1η θέση πήρε η Πληκαδίτη Θεοδώρα κάνωντας το back to back, την 2η θέση κατέκτησε η Στάμου Δήμητρα και την 3η θέση κατέκτησε η Παναγιώτου Σεμίρα.
Επίσης, δύο αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς κατέκτησαν μετάλλια στην κατηγορία των παμπαίδων, 2η θέση κατέκτησε ο Παπαδόπουλος Δημήτριος και την 3η θέση κατέκτησε ο Ισαακίδης Κωνσταντίνος. Επιπλέον, οι αθλητές Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Γεώργιος και Καραγκίτσης Αντώνης πήραν μετάλλια στο consolation ταμπλό.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν