Ο καιρός σήμερα
Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές να σημειώνονται τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι, στο Ιόνιο 4 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 και το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ.
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου με την μέγιστη στα βόρεια και τα ανατολικά να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τη νύχτα ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 10 και 18 βαθμούς κελσίου.
Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχτούν στα βόρεια τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Στα βόρεια από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.















![Ραγκουτσάρια ΄26 – Φωτογραφίες από την παρέλαση των καρναβαλιστών – [part2]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/prl_080126_4-100x70.jpg)
![Ραγκουτσάρια ΄26 – Φωτογραφίες από την παρέλαση των καρναβαλιστών – [part1]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/prt_1_0826-100x70.jpg)
![Πατινάδα του συλλόγου “Τα Καστοριανά Μπουλούκια” – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/mpl_050126_2-100x70.jpg)
![Το μεγάλο γλέντι των Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ. στην Ομόνοια – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/xrk_040126-100x70.jpg)
![Η πατινάδα του συλλόγου “Τα Καστοριανά Μπουλούκια” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/vd_051226-100x70.jpg)
