Καστοριά: Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε! Και πράγματι, μετά το δημοσίευμα του Μπέτσκα και την κινητοποίηση του συλλόγου ΠΕΖΗ – Πρωτοβουλία Πολιτών για τα δικαιώματα των πεζών, προωθείται επιτέλους λύση για ένα θέμα που… χρονίζει στην Καστοριά.

Ειδικότερα, εδώ και πολλά χρόνια, η σκοπιά της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς είναι παράνομα τοποθετημένη και καλύπτει το σύνολο του πεζοδρομίου στο εντοπισμένο σημείο, με αποτέλεσμα να αναιρείται στην πραγματικότητα η χρήση του καθώς αναγκάζονται οι διερχόμενοι πεζοί να κατεβαίνουν στον δρόμο για να περάσουν, ειδικά τις ημέρες που οχήματα της Αστυνομίας είναι σταθμευμένα μπροστά στην σκοπιά, επιβαρύνοντας έτσι περαιτέρω την κατάσταση.

Η καταγγελία βέβαια περιλαμβάνει και άλλα σημεία της πόλης στα οποία οι παρανομίες κραυγάζουν και τα οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελήσουν οι αρμόδιες αρχές και δη η Δημοτική!

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο εγκρίθηκε η διαπλάτυνση και παραχώρηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς τμήματος πεζοδρομίου επί της οδού Γράμμου.

Μπράβο στη Δημοτική Αρχή για την έστω καθυστερημένη αντίδραση. Οι πολίτες αναμένουν και την περαιτέρω ενεργοποίησή σας.

Διαβάστε την Καταγγελία με αριθμό πρωτοκόλλου 28395/21-12-2018 


Διαβάστε το άρθρο και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ