4 ωραίες ιδέες για την Κυριακή σου στην Καστοριά

Φορέστε τα πιο άνετα σας παπούτσια και απολαύστε την τελευταία Κυριακή του μήνα στην πόλη συνδυάζοντας την βόλτα και τον καφέ σας με ψυχαγωγία και ωραίες εικόνες γύρω σας. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κυριακάτικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα στη πόλη.

-Στις 11:00  παρέα με τα παιδιά σας, θα απολαύσετε  το παιδικό Θέατρο από την θεατρική ομάδα HIPPO, που διοργανώνει ο Αυτισμός Καστοριάς στο μικρό Αμφιθέατρο ΤΕΙ. Κεντρικό θέμα είναι η συναισθηματική νοημοσύνη “Το νησί των Συναισθημάτων”. To παιδικό θέατρο είναι ο καλύτερος τρόπος να ψυχαγωγήσεις ένα παιδί, αλλά πέρα από τη διασκέδαση θα του προσφέρει την ευαισθητοποίηση, την διαπαιδαγώγηση και τροφή για σκέψη.

-Στις 16:00 μμ πάρτε το ποδήλατο σας, φορέστε το κράνος σας και μαζί με τον ποδηλατικό σύλλογο Καστοριάς “620” που σε συνεργασία με την Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό διοργανώνουν ποδηλατάδα με εκκίνηση από το ΔΗΝΑΚ.

-Στις 7:30 μπορείτε να απολαύσετε μια Βραδιά ποίησης και μουσικής  “Αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη” στην αίθουσα Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού.

-Και τέλος στις 21:00 μμ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς να πάτε να παρακολουθήσετε την τελευταία θεατρική παράσταση από το Σπασμένο Ρόδι, “Η επιστροφή της Κλάρας Βέσερ”