Ένα όμορφο βίντεο του έργου “Η επιστροφή της Κλάρας Βέσερ” του Tomis Anagnostou μας προσφέρει μία υπέροχη εμπειρία των προβών.
Μας αφήνει να ανακαλύψουμε τον μηχανισμό της θεατρικής πράξης εκ των έσω, δίνοντάς μας τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πώς φτιάχνεται μια θεατρική παράσταση και να ακολουθήσουμε τη διαδρομή της .
Η επιστροφή της Κλάρας Βέσερ – πρόβες
Μετά από 8 επιτυχημένες παραστάσεις του έργου "Η επιστροφή της Κλάρας Βέσερ" σε σκηνοθεσία Μαρίας Μουστάκα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της Καστοριάς που μας αγκάλιασε και όλα τα μέλη του θιάσου και του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους.Τα ξαναλέμε σύντομα!Μέχρι τότε, να μια μικρή γεύση απο την υπέροχη εμπειρία των προβών.Ευχαριστούμε τον Tomis Anagnostou για το βίντεο!
Publiée par Σπασμένο Ρόδι sur Mercredi 3 avril 2019











Μετά από 8 επιτυχημένες παραστάσεις του έργου “Η επιστροφή της Κλάρας Βέσερ” σε σκηνοθεσία Μαρίας Μουστάκα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της Καστοριάς που μας αγκάλιασε και όλα τα μέλη του θιάσου και του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τα ξαναλέμε σύντομα!
Σπασμένο Ρόδι



![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)





![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

