Κερδίστε 5 διπλά εισιτήρια για το Circo Medrano που ήρθε στην Καστοριά

Το παγκοσμίου φήμης Circo Medrano μετά από πολλά χρόνια ξανά κοντά μας. Μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια με ένα πρόγραμμα που κέρδισε 2 χρυσά βραβεία στο παγκόσμιο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο και στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες από το κορυφαίο τσίρκο του Ήλιου (Cirque Du Soleil). Μια μικρή πολιτεία 70 ατόμων και 40 βαρέων οχημάτων αφιερωμένη να δημιουργήσει την καλύτερη οικογενειακή ανάμνηση.

Ο Μπέτσκας εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 διπλά εισιτήρια για το Circo Medrano που θα βρίσκεται στην Καστοριά από Παρασκευή 5/4 έως και Τρίτη 9/4. Κάντε like σε αυτήν τη δημοσίευση, διαβάστε τις οδηγίες… και καλή διασκέδαση.

Για να μπείτε στην Κλήρωση, κάντε Like στην σελίδα μας (αν δεν έχετε κάνει) ή κοινοποιήστε αυτό το post και στείλτε μας μήνυμα στο Facebook mpetskas   με την φράση «Για τον διαγωνισμό Medrano». Εάν επιθυμείτε να ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά στείλτε μας και το τηλέφωνο σας.

Εναλλακτικά για όσους  δεν χρησιμοποιούν το Facebook υπάρχει το email. Στείλτε μας email στο mpetskas@hotmail.gr με θέμα  «Για τον διαγωνισμό Medrano». Εάν επιθυμείτε να ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά στείλτε μας και το τηλέφωνο σας.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι Σάββατο 6/4 και ώρα 10 πμ. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν Σάββατο (6/4) γύρω στις 12 το μεσημέρι