Αναγνώστης: “Υποψήφιε έλα μάζεψε τα σκουπίδια σου”

Δυο βδομάδες έμειναν ακόμα για τις εκλογές, όμως τα παρατράγουδα τους έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό. Στις λαϊκές αγορές, τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων μας, τα γραμματοκιβώτια, τα πεζοδρόμια. Όταν υπάρχουν, τόσοι υποψήφιοι κάπως πρέπει να ξεχωρίσουν, να κάνουν σαματά.

Διάβασα σήμερα στο site σας ότι αποφάσισαν ομόφωνα να μην υπάρξει καμία ενέργεια αφισοκόλλησης ή τοποθέτησης άλλων ειδικών κατασκευών σε πλατείες και δημόσιους χώρους για λόγους ευπρέπειας, καθαριότητας και ευταξίας, στον Δήμο Καστοριάς.

Μέχρι τώρα όμως έχουν επιλέξει τον χειρότερο τρόπο. Τον πιο ντεμοντέ, τον πιο παλιομοδίτικο, τον πιο ξεπερασμένο. Τα ΦΥΛΛΑΔΙΑ ρε φίλε!

Και οι αρχηγοί των συνδυασμών με τους οποίους κατεβαίνουν δεν έβαλαν από την αρχή ένα φρένο σε αυτή την απαράδεκτη τακτική ρύπανσης του αστικού ιστού και καταστροφής του περιβάλλοντος

Δεν τους είπαν μην τολμήσετε να βρωμίσετε την πόλη που πάμε να διορθώσουμε. Μην διανοηθείτε να αναγκάσετε τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου να ασχοληθούν μαζί σας. Τους άφησαν ελεύθερους να αποδείξουν πόσο χθεσινές ιδέες έχουν.

Και έτσι το πάρτι καλά κρατεί.