Επίσημη πρώτη παρουσίαση του 1st TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Παρουσιάστηκε σήμερα στην Αίθουσα στου Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς επίσημα το πρώτο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από 21 έως 23 Ιουνίου.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα. Άννα Πετσάλνικου, η Ολυμπιονίκης κα. Χριστίνα Γιαζιτζίδου εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και ο επικεφαλής της ομάδας TRIMORE κ. Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, υποδέχθηκαν Δημοσιογράφους και Μέσα.

Η Ολυμπιονίκης κα. Χριστίνα Γιαζιτζίδου ανέφερε πως αυτή η πρότυπη και πρωτότυπη, για τα δεδομένα της Καστοριάς εκδήλωση, χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη της πόλης και συνεχάρει όλους τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία αυτή.

Ο κ. Μητρόπαπας ανέφερε πως η Καστοριά επιλέχθηκε γιατί αποτελεί έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό, έχει άριστο οδικό δίκτυο και αεροδρόμιο, έχει άριστες υποδομές φιλοξενίας και έχει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τερέν, ενώ αποτελεί μεγάλη πρόκληση η κολύμβηση για πρώτη φορά σε λίμνη σε αγώνες τριάθλου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε, από τον επικεφαλής της ομάδας TRIMORE η παρουσίαση όλων δραστηριοτήτων (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο, παράλληλες παιδικές δραστηριότητες) που θα λάβουν χώρα και τις τρεις μέρες στην Καστοριά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τριήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων είναι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς σαν αρωγός, όντας το ιστορικότερο σωματείο της πόλης, με τις ενέργειες του συμβάλλει στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού στην πόλη μας, μιας και αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες εκείνο το τριήμερο.

Ευχή όλων, η πόλη μας να αγκαλιάσει τέτοιες δραστηριότητες έτσι ώστε στο μέλλον να έρθουν ακόμη περισσότερα.

Δείτε ακόμα:

Συνέντευξη του διοργανωτή του 1ου TRIMORE – Kastoria 2019 (video)