4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση αν μείνεις σπίτι

Σάββατο κι απόβραδο και έμεινες σπίτι; Μην σκας! Αυτές είναι οι επιλογές σου στη μικρή οθόνη. Πιες κάτι δροσιστικό και διάλεξε αυτή που σε ιντριγκάρει περισσότερο:

«Η μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι» (2013) σε σκηνοθεσία Πιφ

Το Παλέρμο στο οποίο μεγάλωσε είναι μια πόλη κυριαρχημένη από τη μαφία, τη δεκαετία του 1970. Ο Αρτούρο θέλει να κερδίσει την καρδιά της παιδικής του φίλης της Φλόρα και θα κάνει τα πάντα για να τη γοητεύσει. Ωστόσο, αντίθετα με την πλειοψηφία ο Αρτούρο αρνείται να συμπορευτεί με τις δράσεις της Μαφίας. Τελικά, το πείσμα του Αρτούρο χωρίζει για λίγο το ζευγάρι, το οποίο ξανασυναντιέται το 1992, μετά από πολλές αποκαλύψεις για τη Μαφία κι όταν τελικά η Φλόρα αντικρίζει την τραγική πραγματικότητα του Παλέρμο. Ο Πιφ, ο πιο διάσημος κωμικός της ιταλικής τηλεόρασης, επιστρέφει στη Σικελία, και σκηνοθετεί μια καυστική κωμωδία που έχει ως θέμα την περιβόητη Mαφία. Παίζουν: Κριστιάνα Καποτόντι, Πιφ, Άλεξ Μπισκόντι.

*ΕΡΤ2, Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 22.00

«Σχέση 5 με 7» (2014) σε σκηνοθεσία Βίκτορ Λέβιν

Ένας νεαρός επίδοξος συγγραφέας γνωρίζει μια γοητευτική, κατά εννιά χρόνια μεγαλύτερή του Γαλλίδα, με την οποία ξεκινά μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Επειδή όμως εκείνη είναι παντρεμένη, μπορεί να τον συναντά μόνο μεταξύ 5 με 7 το απόγευμα. Παίζουν: Άντον Γιέλτσιν,Μπερενίς Μαρλό, Ολίβια Θίρλμπι.

*ΕΡΤ3, Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 22.30

«Γρήγορη και θανάσιμη» (1995) σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι

Σ’ αυτό το αντισυμβατικό γουέστερν, μια πιστολέρο φτάνει σε μια συνοριακή πόλη ζητώντας εκδίκηση για το φόνο του σερίφη πατέρα της από το αφεντικό της πόλης, Τζον Χέροντ. Παίζουν: Σάρον Στόουν, Τζιν Χάκμαν, Ράσελ Κρόου.

*ΑΝΤ1, Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 22.30

Miss με το ζόρι 2 (2005) σε σκηνοθεσία Τζον Πάσκουιν

Μις με το ζόρι θα αναγκαστεί να γίνει για άλλη μία φορά η πράκτορας του FBI Γκρέισι Χαρτ. Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, η Γκρέισι κινδυνεύει να αφιερώσει περισσότερο καιρό στα ινστιτούτα ομορφιάς και στην προώθηση του νέου της βιβλίου, παρά στο επαγγελματικό της καθήκον. Όμως, η απαγωγή της νικήτριας και του παρουσιαστή των προηγούμενων καλλιστείων θα την επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Θα έρθει όμως σε σύγκρουση με τους προϊσταμένους της στο FBI, οι οποίοι δε δείχνουν πλέον εμπιστοσύνη στις ικανότητές της… Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ρεγγίνα Κινγκ, Γουίλιαμ Σάτνερ, Ενρίκε Μαρτσιάνο.

*ALPHA, Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 23.00

parallaximag.gr