Συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δ.Μακεδονίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Την επίσκεψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Θεοδουλίδη δέχτηκε σήμερα 01 Οκτωβρίου 2019 στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος. Τον πρύτανη συνόδευαν οι Αντιπρυτάνεις Γεώργιος Ιορδανίδης και Άννα Σπύρτου, καθώς και ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων Γεώργιος Λάππας.

Ο κ. Σαββόπουλος υποδέχτηκε και καλωσόρισε τις πρυτανικές αρχές στην περιοχή μας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή δύναμη στα καθήκοντα του νέου Πρύτανη κ. Θεοδουλίδη, ευχόμενος να δρα πάντοτε προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα. Έμφαση δόθηκε στη δυνατότητα εξεύρεσης πόρων και χώρου για την ανέγερση φοιτητικών εστιών, κάτι που αναμένεται να αναβαθμίσει τις υποδομές του Ιδρύματος, αλλά και να ανακουφίσει τους μελλοντικούς φοιτητές.

Τέλος, εκφράστηκε η πρόθεση για συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος και της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.