Άργος Ορεστικό: Εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης του Καρκίνου του μαστού

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για τον Καρκίνο του Μαστού – Εκστρατεία πρόληψης του Καρκίνου του μαστού


Ο Μορφωτικός Σύλλογος “Η Ορεστίς” Άργους Ορεστικού και ο Σύλλογος Μικρασιατών “Η Κύζικος” Άργους Ορεστικού, εκτιμώντας την αξία της πρόληψης και της υπεύθυνης  επιστημονικής ενημέρωσης  για θέματα που αφορούν την υγεία του ατόμου, αλλά και το γεγονός ότι η “άγνοια σκοτώνει, ενώ η ενημέρωση και η πρόληψη σώζει ζωές”, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για τον Καρκίνο του Μαστού – Εκστρατεία πρόληψης του Καρκίνου του μαστού, στο Άργος Ορεστικό.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου περιλαμβάνει:
Ώρα 18.00 Πατινάδα από το Δημαρχείο στον Πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού
Ώρα 19.00. Αίθουσα » Βασίλειος Αβραμίδης» της  Ορεστίδος.  Ομιλίες σχετικά με το θέμα  από την Ιατρό – Ογκολόγο κ. Σοφία Μπάκα και από την Συμβουλευτική Ψυχολόγο κ. Ιντα Ελιάου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, ερωτήσεις και απαντήσεις πάνω σε θέματα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Καλούμε όλα τα μέλη και τις φίλες των συλλόγων μας, αλλά και όλες τις κυρίες της πόλης μας, σε αυτή την σημαντική εκδήλωση πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ένα θέμα διαρκώς επίκαιρο, που στην κυριολεξία σώζει ζωές.