5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δράμα, περιπέτεια, δράση και μια παλιά ελληνική: 5 ταινίες για το βράδυ της Κυριακής να απολαύσεις αν μείνεις σπίτι και επιλέξεις τον καναπέ σου.

«Δεσποινίς Διευθυντής» (2016) σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου

Μια νεαρή επιστήμων, που έχει αφιερωθεί στη δουλειά της κι έχει παραμελημένο τον εαυτό της, μεταμορφώνεται σε ναζιάρικο θηλυκό για να κατακτήσει τον υπομηχανικό της εταιρείας της, τον οποίο έχει ερωτευτεί.

Παίζουν: Τζένη Καρέζη , Αλέκος Αλεξανδράκης , Διονύσης Παπαγιαννόπουλος , Λίλη Παπαγιάννη , Ελένη Ζαφειρίου , Δημήτρης Νικολαϊδης , Νίτσα Μαρούδα , Γιάννης Βογιατζής κ.α.

*Star, Κυριακή 10/11 στις 21:00

«Doctor Strange» (2016) σε σκηνοθεσία Σκοτ Ντέρικσον

Από το σύμπαν της Marvel έρχεται ο «Ντόκτορ Στρειντζ», η ιστορία του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού, Στέφεν Στρειντζ, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Όταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Καμαρ-Ται. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Στρειντζ –εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος.

Παίζουν: Ρέιτσελ Μακάνταμς, Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Μαντς Μίκελσεν, Σκοτ Άντκινς

*Alpha, Κυριακή 10/11 στις 21:00

**Στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί αργότερα η ταινία ”Kung Fu Yonga” (2017) σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Τονγκ

«Οι τρεις αδελφές» (2015) σε σκηνοθεσία Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι

Σε μια μικρή, επαρχιακή πόλη στην καρδιά της Ρωσικής υπαίθρου, τρεις νεαρές γυναίκες, ονειρεύονται την επιστροφή τους στη Μόσχα, από όπου προέρχονται. Βρίσκοντας διασκέδαση από τις επισκέψεις των ρώσων στρατιωτών, η Μάσα, η πρώτη από τις αδελφές, εγκλωβισμένη σε έναν βαρετό γάμο, ερωτεύεται έναν διοικητή του ρωσικού στρατού. Η Όλγα νιώθει να ενθουσιάζεται ξανά με τις χαρές της ζωής και η Ιρίνα αρραβωνιάζεται έναν υπολοχαγό. Όμως, κάποια στιγμή, τα στρατεύματα αποχωρούν και η μοναξιά επιστρέφει στη ζωή των τριών αδελφών.

Παίζουν:Φλοράνς Βιαλά, Ελσά Λεπουάβρ, Ζορζιά Σκαλιέ

*ΕΡΤ3, Κυριακή 10/11 στις 22:30

SMAC (2016) σε σκηνοθεσία Ηλία Δημητρίου

Η Ελένη ζει μια μάλλον όμορφη ζωή, έχει διευθυντική θέση σε μια τράπεζα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν μαθαίνει ότι έχει καρκίνο. Σ’ εκείνη την περίοδο, που πρέπει να επανακαθορίσει τη ζωή της, συναντά τον Ανδρέα, έναν άστεγο άνδρα, που κοιμάται τα βράδια στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Εκείνος είναι που, όταν της ληστέψουν την τσάντα θα τη βοηθήσει να μπει στο διαμέρισμά της, γεγονός που στέκεται αφορμή να αναπτύξουν μια πιο στενή σχέση, που σίγουρα εξυπηρετεί και τους δύο. Η Ελένη και ο Ανδρέας ανακαλύπτουν σταδιακά, πως δεν προέρχονται από τόσο διαφορετικούς κόσμους, όσο θα πίστευαν, και είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν.

Παίζουν: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιάννης Κοκιασμένος, Σταυρούλα Κοντοπούλου, Στέφανος Μουάγκε, Λουκία Μιχαλοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαριλίζ Ριτσάρδη, Ιορδάνης Χούρσογλου.

*ΕΡΤ2 Κυριακή 10/11, στις 23:00

Αόρατος Εραστής (1990) σε σκηνοθεσία Τζέρι Ζούκερ

Ενα ερωτευμένο φάντασμα έρχεται από τον άλλο κόσμο για να προστατέψει την αγαπημένη του από τους δολοφόνους που ευθύνονται για το δικό του θάνατο, χρησιμοποιώντας μια μαύρη μέντιουμ ως μέσο επικοινωνίας.

Παίζουν:Πάτρικ Σουέιζι, Ντέμι Μουρ, Γούπι Γκόλντμπεργ

*Ant1, Κυριακή 10/11 στις 23:15