Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την 107η επέτειο Απελευθέρωσης της Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση “μερικής αναπαράστασης” με τίτλο: “Η Καστοριά θυμάται, τιμά και αναβιώνει την Ιστορία της”.
21 Στρατιώτες, μεταξύ των οποίων και 3 έφιπποι, με στρατιωτικό ιματισμό της εποχής, διέσχισαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 την οδό Μητροπόλεως, από το ύψος του παλαιού Δημαρχείου, με προορισμό την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, όπου εκεί τους υποδέχθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, Κλήρος και Λαός.
Δείτε το βίντεο του Στέλιου Φόρλιακα της μερικής αναπαράστασης της Απελευθέρωσης της Καστοριάς




![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)







![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)





![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

