6 ταινίες για αν δεις απόψε στην τηλεόραση

Η αγαπημένη μας μέρα της εβδομάδας έφτασε, γιαυτό αξιοποίησε την με τον καλύτερο τρόπο! Βάλε μια από τις παρακάτω ταινίες, κάλεσε την παρέα σου και μετατρέψτε ένα απλό βράδυ στον απόλυτο movie night.

«Καταπληκτικές γυναίκες» (2016) σε σκηνοθεσία Μάικ Μιλς- Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

1979, Σάντα Μπάρμπαρα. Η Ντοροθία Φιλντς (Ανέτ Μπένινγκ) είναι μια αποφασιστική μητέρα, που μεγαλώνει μόνη της τον έφηβο γιο της (Λούκας Τζέιντ Ζούμαν), σε μία εποχή που σφύζει από κοινωνικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Για να τα βγάλει πέρα με την ανατροφή του απευθύνεται σε δύο νεότερες γυναίκες. Στην ‘Αμπι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), ένα ελεύθερο πνεύμα και punk καλλιτέχνη και στην Τζούλι (Έλ Φάνινγκ), μια ξύπνια και προκλητική νεαρή γειτόνισσα.

Παίζουν: Ανέτ Μπένινγκ, Λούκας Τζέιντ Ζούμαν, Ελ Φάνινγκ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Μπίλι Γκραντάπ

*ΕΡΤ2, Σάββατο 7/12 στις 23:00

«Η πυραμίδα της Αντέλ» (2011) σε σκηνοθεσία Xaver Schwarzenberger

Η Adele είναι μια άνεργη ηθοποιός που φτάνει στο Μόναχο το 1865. Είναι τελείως απένταρη και αναγκάζεται να δανειστεί χρήματα, για να τα «ξαναδανείσει» σε όσους τα έχουν ανάγκη. Είναι ένα σχέδιο που βρίσκει μεγάλη επιτυχία στην αρχή, αλλά, σαν γυναίκα, συναντάει μεγάλη ανταγωνιστικότητα και ζήλεια. Η Adele ξεπερνάει τα εμπόδια, αλλά στην προσωπική της ζωή τα πράγματα είναι, μάλλον, δύσκολα. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

Παίζουν: Birgit Minichmayr, Sunniy Melles, Alicia von Rittberg, Maximilian Krückl, Florian Stetter, Marianne Sägebrecht, Johannes Herrschmann, u.v.a.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 7/12 στις 23:00

«Πώς να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος» (2014) σε σκηνοθεσία Τομ Βον

Ο Ρίτσαρντ Χεγκ είναι ένας Βρετανός μποέμ καθηγητής λογοτεχνίας, ο οποίος αφήνει έγκυο μια Αμερικάνα φοιτήτριά του και μετακομίζει μαζί της στο Λος Άντζελες. Όταν λίγο αργότερα χωρίσει μαζί της, η σέξι ετεροθαλής αδελφή της θα εισβάλει στη ζωή του, αναγκάζοντάς τον να την αναθεωρήσει ριζικά.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα

*OPEN, Σάββατο 7/12 στις 23:00

«Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 1ο» (2010) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς

O Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη ξεκινούν την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού της αθανασίας του Βόλντεμορτ. Πλέον βρίσκονται χωρίς την καθοδήγηση και την προστασία των καθηγητών τους και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να στηριχτούν και να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλο. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως απειλούν να τους εξολοθρεύσουν. Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα. Ο πόλεμος, που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει και ο Βόλντεμορτ έχει αναλάβει τον έλεγχο του Υπουργείου Μαγείας αλλά και του Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση. Αυτό όμως, που δεν έχει καταφέρει ακόμα και το οποίο έχει τεράστια αξία για τον Βόλντεμορτ, είναι άλλο: να βρει τον Χάρι Πότερ! Ο Εκλεκτός γίνεται το θήραμα καθώς οι Θανατοφάγοι κυνηγούν ανελέητα τον Χάρι Πότερ προκειμένου να τον οδηγήσουν στον Βόλντεμορτ ζωντανό.

Η μόνη ελπίδα του Χάρι είναι να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν προλάβει ο Βόλντεμορτ. Όσο αναζητά στοιχεία, ανακαλύπτει μια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη ιστορία, τον θρύλο των Κλήρων του Θανάτου, ο οποίος, αν αποδειχθεί ότι αληθεύει, μπορεί να χαρίσει στον Βόλντεμορτ την υπέρτατη δύναμη, που αναζητά απεγνωσμένα. Ο Χάρι Πότερ όμως δεν γνωρίζει ότι το μέλλον του έχει χαραχτεί, λόγω του παρελθόντος του, όταν εκείνη τη μοιραία ημέρα έγινε “το αγόρι που έζησε”. Ο Χάρι Πότερ βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στην αποστολή για την οποία προετοιμάζεται από την πρώτη ημέρα, που βρέθηκε στο Χόγκουαρτς: την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ…

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκρίντ, Μάγκι Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Άλαν Ρίκμαν, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ντέιβιντ Θιούλις, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ *STAR, Σάββατο 7/12 στις 23:30

«Όχι Μόνο Φίλοι» (2011) σε σκηνοθεσία Γουίλ Γκλακ

Ένας art director και μια σύμβουλος επιχειρήσεων συνεργάζονται και γίνονται φίλοι με… προνόμια. Διαπιστώνουν, ωστόσο, ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν αλώβητη την ελεύθερη, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις ερωτική σχέση τους.

Παίζουν: Μίλα Κούνις, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Πατρίτσια Κλάρκσον

*ΑΝΤ1, Σάββατο 7/12 στις 22:30

«Αρμαγεδδών» (1998) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Μία ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται, σε ελάχιστο χρόνο, από τη NASA. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη και να τοποθετήσουν σ’ αυτόν μια πυρηνική βόμβα! Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα. Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Στιβ Μπουσέμι, Όουεν Γουίλσον

*ALPHA, Σάββατο 7/12 στις 22:00