Οι ερχόμενες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς

Σας γνωστοποιούμε τις αμέσως προσεχείς εκδηλώσεις, οι οποίες εντάσσονται στο Πρόγραμμα Εορταστικής Περιόδου 8με8 του Δήμου Καστοριάς.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00

«Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης». Χριστουγεννιάτικη ταινία για μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00

«Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης». Χριστουγεννιάτικη μουσικοκινητική παράσταση «Ο φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη» με τους μουσικούς Ελπίδα & Άγγελο Σίσκου.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

  • «Χριστουγεννιάτικες Νότες». Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς δίνει εορταστικό τόνο και ρυθμό. Ώρα 12:00 μεσημβρινή, στον πεζόδρομο της Ερμού και ώρα 13:00 στην «Μαγική Λιμνοπολιτεία».
  • «Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη». Ώρα 17:00 Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους φίλους της Μπαλού. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας Κορησού, με τη συνδρομή της ΔΕΥΑΚ και της Κωνσταντινίδειος Δημοτικής βιβλιοθήκης Κορησού

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00

«Καστοριανή Βεγγέρα». Χριστουγεννιάτικη βραδιά με το μουσικό σύνολο του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας-Καστοριά. Την εκδήλωση πλαισιώνει η  παραδοσιακή χορωδία του  Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος” και ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς. Συνδιοργανωτής: Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00

«Τα Κάλαντα της Καστοριάς». Παραδοσιακά Κάλαντα στο Δημαρχείο, σε Φορείς και στους δρόμους της πόλης από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 μεσημβρινή

«Παιδικό Ξεφάντωμα». Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά με περφόρμερ, ξυλοπόδαρους και ξωτικά, στο θεματικό πάρκο «Μαγική Λιμνοπολιτεία».