7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ένα ακόμα Σαββατόβραδο βρίσκεται εδώ. Γιαυτό αξιοποίησε το με το καλύτερο τρόπο, βάλε μια καλή ταινία και απόλαυσε την στην μικρή σου τηλεόραση.

«7 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα» (2016) σε σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

Ο Κόνορ είναι 12ετών και θα πρέπει να διαχειριστεί την πολύ σοβαρή ασθένεια της μητέρας του, πράγμα που τον αναγκάζει να περνά πολύ χρόνο με την αντιπαθητική γιαγιά του. Επιπλέον, έχει να αντιμετωπίσει τον καθημερινό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του ενώ ο πατέρας του βρίσκεται μίλια μακριά, με νέα σύζυγο και άλλο παιδί. Ξαφνικά ένα βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα τέρας εμφανίζεται στο παράθυρο του Κόνορ και απαιτεί από αυτόν να τον ακούσει. Θα του διηγηθεί τρεις ιστορίες και, μετά ως αντάλλαγμα, θα πρέπει ο Κόνορ να του διηγηθεί τη δική του ιστορία. Μια άγρια και ταυτόχρονα τρυφερή ταινία για το κουράγιο, την πίστη και την αλήθεια.

Παίζουν: Σιγκούρνι Γουίβερ, Φελίσιτι Τζόουνς, Λούις ΜακΝτάγκαλ και τη φωνή του Λίαμ Νίσον

*ΕΡΤ2, Σάββατο 21/12 στις 23:00

«Συνταγή για απαγωγή» (2014) σε σκηνοθεσία Gunnar Vikene

Μετά από 40 χρόνια, η υγιής επιχείρηση πώλησης επίπλων του Χάρολντ είναι σε πτώχευση, όταν η αλυσίδα ΙΚΕΑ αποφασίζει να ανοίξει ένα νέο υπερκατάστημα ακριβώς δίπλα του. Πάνω στο θυμό και την απελπισία του, ο Χάρολντ αποφασίζει να πάει στη Σουηδία για να απαγάγει τον ίδιο τον ιδρυτή του ΙΚΕΑ, τον Ingvar Kamprad.

Παίζουν: Bjorn Sundquist, Fanny Ketter, Björn Granath

*ΕΡΤ3, Σάββατο 21/12 στις 22:30

«Πώς να γίνεις λατίνος εραστής» (2017) σε σκηνοθεσία Κεν Μαρίνο

Το όνειρο του Μάξιμο, ενός καρδιοκατακτητή με μεξικανικό ταπεραμέντο, ήταν να μπορεί πάντα να ζει μέσα στη χλιδή, χωρίς να χρειαστεί όμως να δουλέψει ποτέ. Φροντίζοντας να κρατά τον πήχη της γοητείας του ψηλά, δεν δυσκολεύτηκε να αποπλανήσει κάποιες πλούσιες ηλικιωμένες γυναίκες, και μάλιστα να παντρευτεί με μία από αυτές, παρά τα… διπλά της χρόνια. Εικοσιπέντε χρόνια μετά όμως, η ρουτίνα τού να ξυπνά δίπλα στην 80χρονη πια σύζυγο του ανατρέπεται, όταν εκείνη τον εγκαταλείπει ξαφνικά για έναν μικρότερό του. Ο Μάξιμο, ανίκανος για δουλειά και (κακο)μαθημένος στην καλοπέραση, αναγκάζεται τώρα να ξαναψάξει για την επόμενη πλούσια σύντροφο. Πρώτα όμως πρέπει να ξαναβρεί το χαμένο σεξαπίλ του…

Παίζουν: Εουχένιο Ντερμπέζ, Σάλμα Χάγιεκ, Ράφαελ Αλεχάντρο, Ράκελ Γουέλς, Ρομπ Λόου

*ALPHA, Σάββατο 21/12 στις 22:00

«Οδηγός αισιοδοξίας» (2012) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Ο Πατ Σολατάνο, είναι ένας πρώην δάσκαλος, που έχει χάσει τα πάντα: τη δουλειά του, το σπίτι και τη γυναίκα του. Έχοντας περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι των γονιών του, αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή καθώς και την πρώην σύζυγό του. Το μόνο που θέλουν οι γονείς του Πατ είναι να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν γνωρίζει την Τίφανι, ένα μυστηριώδες κορίτσι με πολλά προβλήματα. Εκείνη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του και το μόνο που έχει να κάνει εκείνος είναι κάτι πολύ σημαντικό για να της το ανταποδώσει. Καθώς ο καιρός περνά, ένα αναπάντεχο δέσιμο δημιουργείται μεταξύ τους και σημάδια αισιοδοξίας αρχίζουν να παρουσιάζονται στις ζωές τους…

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζένιφερ Λόρενς, Τζούλια Στάιλς, Κρις Τάκερ, Τζάκι Γουίβερ, Ανουπάμ Κερ

*STAR, Σαββάτο 21/12 στις 23:30

«Τα Μάθατε για τους Μόργκαν;» (2010) σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς

Ο Πολ και η Μέριλ Μόργκαν, ένα δυναμικό ζευγάρι της Νέας Υόρκης, που ενώ είναι πολύ επιτυχημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, έχουν αποξενωθεί μεταξύ τους . Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς τους να σώσουν τον γάμο τους, έχουν την ατυχία να γίνουν μάρτυρες σε ένα φόνο. Για αυτό το λόγο, αναγκάζονται να μπουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να μετακινηθούν σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Με ψεύτικες ταυτότητες, το ζευγάρι τα βρίσκει δύσκολα στην προσαρμογή τους στην ζωή εκεί, όπου όλοι οπλοφορούν και όλοι ασχολούνται με τα κουτσομπολιά και τη ζωή των άλλων.

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Σαμ ‘Ελιοτ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μαίρη Στινμπέργκεν, Ελίζαμπεθ Μος

*ΑΝΤ1, Σάββατο 21/12 στις 23:00

«Μα πώς τα καταφέρνει!» (2011) σε σκηνοθεσία Ντάγκλας ΜακΓκράθ

Η Κέιτ αφιερώνει με πάθος τις μέρες της στην καριέρα της, δουλεύοντας σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι, στον σύζυγό της Ρίτσαρντ που είναι αρχιτέκτονας, και στα δύο μικρά τους παιδιά. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή, μέχρι τη στιγμή που όλα αλλάζουν. Όταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο απαιτεί συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, ο Ρίτσαρντ, επίσης βρίσκει μια νέα δουλειά, για την οποία είχε παλέψει πολύ, και αναπόφευκτα ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν ο νέος συνέταιρος της Κέιτ, ο Τζακ, αρχίζει να εκφράζει ένα ενδιαφέρον γι’ αυτήν, με αποτέλεσμα ο γάμος και η ευτυχία του ζευγαριού να κινδυνεύουν σοβαρά.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Γκρεγκ Κίνερ, Κριστίνα Χέντριξ

*OPEN, Σάββατο 21/12 στις 23:00

«Η εποχή των παγετώνων 4: Ο χορός των ηπείρων» (2012) σε σκηνοθεσία Στιβ Μαρτίνο και Μάικ Θερμάγιερ

Ένα παγόβουνο που αποκολλάται παρασύρει τους Μάνι, Σιντ και Ντιέγκο στη θάλασσα. Οι τρεις φίλοι χάνονται στον ωκεανό και ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν, ενώ πίσω στην ξηρά η Έλι και τα υπόλοιπα ζώα προσπαθούν να βρουν καταφύγιο μακριά από τους απανωτούς σεισμούς που καταστρέφουν τη γη τους.

*STAR, Σαββάτο 21/12 στις 21:25