Με τις Καστοριανές Ζυγούρα και Γκάτζιου κατέκτησε το κύπελλο στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ

Χάντμπολ: Κυπελλούχος η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε για τέταρτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο χάντμπολ γυναικών, καθώς στον τελικό που διεξήχθη το Σάββατο (8/2) στο Φιλίππειο της Βέροιας, επικράτησε 27-19 (ημίχρονο 12-6) της Νέας Ιωνίας.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, ξέφυγε με ένα σερί 6-0 από το 15ο ως το 25ο λεπτό (12-5) και δεν απειλήθηκε καθόλου στη συνέχεια.

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε τον τίτλο που είχε από πέρυσι και βαδίζει ολοταχώς προς δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, Αγνή και Βάσια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του ΠΑΟΚ για άλλη μια χρονιά.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Νούσια, Χατζηπαρασίδου 5, Μεντεσίδου, Γκάτζιου 11, Ζυγούρα 3, Κρίτζαλη, Ντε Ολιβέιρα, Σαμολαδά, Μούρνου 2, Φερφόλια 4, Τσικνάκη, Νίκολιτς 1, Βαφειάδου 1, Παναγιωτίδου, Κωστοπούλου, Ματαρώνα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δανήλος): Μ. Κεπεσίδου, Μανιά, Φράγκου 2, Καραμάνου 2, Κολλύρη, Καρέλα, Μακρή, Αργυροπούλου, Ντιμτσούδη, Ν. Κεπεσίδου 4, Βασιλείου, Ζενέλι 1, Νταβέφσκα 4, Χριστοπούλου, Ζηνωνίδου 6, Χρυσοκέντη.