Ξεκίνησε με επιτυχία σήμερα Σαββάτο 7 Μαρτίου 2020, από την Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό την όμορφη πόλη της Καστοριάς, το 16ο Εαρινό Ράλλυ Λιμνών, από την Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 8 Μαρτίου,
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών, με δεκάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας τη δυνατότητα να τα απολαύσουν και να τα θαυμάσουν από κοντά, αναπολώντας σε “χρυσές” παλιότερες εποχές της τεχνολογίας της αυτοκίνησης, που προσέφερε ξεχωριστά και συλλεκτικά μοντέλα, που σήμερα φαντάζουν αντίκες.
Φωτογραφίες Ioannis Kapageridis

Και μερικές φωτογραφίες από την διαδρομή





![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)





![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

