5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Thor: Ragnarok» (2017) σε σκηνοθεσία Τάικα Γουαϊτίτι

Δύο χρόνια μετά τη μάχη της Σοκόβια, ο Thor παραμένει φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος και δίχως τη συντροφιά του τρομερού σφυριού του. Όταν όμως η προφητεία για την έλευση του Ragnarok, που προβλέπει την καταστροφή του πλανήτη Άσγκαρντ από την εκδικητική υπερδύναμη της αδίστακτης Hela, αρχίζει να επαληθεύεται, ο Thor πρέπει να επιστρέψει στον πλανήτη άμεσα. Πρώτα όμως θα πρέπει να βγει νικητής από μια θανάσιμη μονομαχία ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή, τον απίθανο Hulk.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Κέιτ Μπλάνσετ, Ίντρις Έλμπα, Νάταλι Πόρτμαν, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τέσσα Τόμσον, Καρλ Έρμπαν, Μαρκ Ράφαλο, Άντονι Χόπκινς.

*ALPHA, Κυριακή 8/3 στις 21:00

«Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο – Φάντασμα» (2011) σε σκηνοθεσία Μπραντ Μπερν

Ο μυστικός πράκτορας Ίθαν Χαντ και η ομάδα του κατηγορούνται για μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο Κρεμλίνο. Έτσι, ο Πρόεδρος τους αποκηρύσσει και θέτει σε εφαρμογή το Πρωτόκολλο Φάντασμα. Ο Ίθαν θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας του και να αποτρέψει μια νέα επίθεση. Έτσι, ξεκινά άλλη μια επικίνδυνη αποστολή. Στο πλευρό του βρίσκονται και κάποιοι πρώην “συνάδελφοι”, των οποίων τα κίνητρα δεν είναι και τόσο αθώα.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τομ Γουίλκινσον, Πόλα Πάτον, Σάιμον Πεγκ κ.ά.

*ΣΚΑΙ, Κυριακή 8/3 στις 21:00

«Δεσποινίς Διευθυντής» (1964) σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου

Μια νεαρή επιστήμων, που έχει αφιερωθεί στη δουλειά της κι έχει παραμελημένο τον εαυτό της, μεταμορφώνεται σε ναζιάρικο θηλυκό για να κατακτήσει τον υπομηχανικό της εταιρείας της, τον οποίο έχει ερωτευτεί.

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.

*Star, Κυριακή 8/3 στις 21:00

« Μην ανασαίνεις» (2016) σε σκηνοθεσία Φέντε Αλβάρεζ

H Ρόκι, μια νεαρή κοπέλα από το Ντιτρόιτ προκειμένου να μαζέψει λεφτά για να ξεφύγει από τη μίζερη ζωή της, οργανώνει μια διάρρηξη με τους φίλους της. Εύκολος στόχος: το απομακρυσμένο σπίτι ενός τυφλού άντρα που ακούγεται ότι μέσα κρύβει μια περιουσία. Μπαίνοντας όμως έρχονται αντιμέτωποι με μια εκκωφαντική σιωπή που δεν πρέπει να διαταράξουν. Κανείς δεν φαντάζεται αυτό που θα επακολουθήσει… Μέχρι και ο ήχος της ανάσας τους μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Θα καταφέρουν να δραπετεύσουν ή απλά η περιέργεια «τρώει» τους κλέφτες;

Παίζουν: Τζέιν Λέβι, Ντίλαν Μινέτ, Ντάνιελ Λοβάτο, Στίβεν Λανγκ, Έμμα Μπερκόβιτσι.

*Mega, Κυριακή 8/3 στις 23:00

«’Eνοχη Σιωπή» (1998) σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντάρμπι

Η ‘Ελεν και ο Τζάκσον είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει στην πολύβουη Νέα Υόρκη. Μετά από μια επίσκεψη στη φάρμα της οικογένειας του Τζάκσον, η Έλεν ενθουσιάζεται τόσο από το περιβάλλον όσο και από την όμορφη και ευγενική μητέρα του. Έτσι, μαθαίνοντας ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Τζάκσον και η Έλεν αποφασίζουν να μετακομίσουν μόνιμα στο οικογενειακό αγρόκτημα. Σύντομα όμως η Έλεν θα μάθει ότι πίσω από το χαμόγελο της αξιαγάπητης πεθεράς της κρύβεται μια αδίστακτη γυναίκα, που θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει όχι μόνο το γάμο του γιου της, αλλά ακόμα και το αγέννητο παιδί τους.

Παίζουν: Τζέσικα Λανγκ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζόναθον Σεκ.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 8/3 στις 23:45