Και μέσα στις δυσκολίες γεννήθηκε η ελπίδα.
Τα γεννητούρια έχουν πάντα αξία, μα ακόμη μεγαλύτερη μάλλον αυτόν τον καιρό. Δίνουν το μήνυμα πως ό,τι κι αν γίνει η ζωή ξεκινά νικήτρια. Γέννα στην εποχή του κορωναϊού, λοιπόν, όπως ενημερώνει στο facebook ο Γυναικολόγος-Μαιευτήρας Θόδωρος Κυριάζος, γράφοντας το εξής σχόλιο:
“Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, κάνοντας ευτυχισμένους την Όλτα και τον Παρασκευά με έναν κούκλο, από την αγαπημένη μου Μεσοποταμία.”
Να τους ζήσει, γερό και τυχερό!


![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)







![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)






![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

