4 Μαΐου ενισχύω την πόλη μου

Την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς, καθώς έχει ορισθεί το άνοιγμα των καταστημάτων για την Δευτέρα 4 Μαΐου και οι πολίτες θα πρέπει να προσαρμοστούν και πάλι στις καθημερινές τους συνήθειες.

Επιχειρήσεις και καταστηματάρχες επλήγησαν βαριά από την πρωτόγνωρη πανδημία και τώρα οφείλουν σιγά σιγά να “μαζέψουν” τα κομμάτια τους.

Στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων, ο Εμπορικός Σύλλογος στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες με τον εξής τρίπτυχο:

  • Ψωνίζω από τα μαγαζιά του τόπου μου
  • Στηρίζω την τοπική οικονομία
  • Κερδίζω το στοίχημα της ανάκαμψης

Σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό να αποκτούμε συνείδηση, να στηρίζουμε τους ανθρώπους  του τόπου μας, να στηρίζουμε την ντόπια κοινωνία και οικονομία είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και ως καταναλωτικό κοινό. Διότι η μικρή επιχείρηση ήταν και είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής και ελληνικής οικονομίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι επιλέγοντας να ψωνίζουμε από την αγορά της Καστοριάς επιτυγχάνουμε: την στήριξη της επιχειρηματικότητας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μας και κυρίως προστατεύουμε, εκτός από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να έχουν δουλειά στον τόπο τους.

Είναι σημαντικό το μήνυμα “ενισχύω την πόλη μου” να κερδίζει συνεχώς έδαφος στη συνείδηση αλλά και στην καθημερινή μας ζωή.