5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη, που έχουν προγραμματίσει τα τηλεοπτικά κανάλια.

«Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών» (2017) σκηνοθεσία Στίβεν Κουέιλ

Όταν είσαι μέλος της πιο επίλεκτης ομάδας μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κάθε επιχείρηση είναι μία ριψοκίνδυνη αποστολή στο άγνωστο, που ίσως να κοστίσει τη ζωή σου. Η «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» βρίσκεται σε αποστολή στην εμπόλεμη Ευρώπη και ανακαλύπτει ένα θησαυρό χρυσού στο βυθό μιας λίμνης, ο οποίος φημολογείται ότι αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους ντόπιους, τα μέλη της ομάδας αυτομολούν και καταστρώνουν μία ληστεία, ώστε να ανακτήσουν τον χρυσό και να τον επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Σε μία θανάσιμη εξέλιξη των γεγονότων, όμως, γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό και πλέον τους μένουν μόλις 10 ώρες ώστε να εκτελέσουν την αποστολή τους.

Παίζουν: Σίλβια Χεκς, Τζ. Κ. Σίμονς, Σάλιβαν Στέιπλτον, Γιούεν Μπρέμνερ

*Star, Πέμπτη 7/5, στις 21:00

«Sex and the City» (2008) σκηνοθεσία Μάικλ Πάτρικ Κινγκ

Η Κάρι δέχεται πρόταση γάμου από τον Mr. Big, η Μιράντα σοκάρεται από μια αποκάλυψη του Στιβ και αντιμετωπίζει τις συνέπειες, η Σαμάνθα έχει αρχίσει να βαριέται τη ζωή της στο Λος Άντζελες με τον Σμιθ, ενώ η Σάρλοτ γίνεται έξαλλη με τη στάση του Mr. Big απέναντι στην Κάρι λίγο πριν το γάμο.

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κάτραλ, Σίνθια Νίξον, Κριστίν Ντέιβις.

*Open, Πέμπτη 7/5, στις 21:00

«Overdrive» (2017) σκηνοθεσία Αντόνιο Νεγκρέτ

Τα αδέλφια Άντριου και Γκάρετ Φόστερ είναι δύο βιρτουόζοι κλέφτες, με ειδικότητα στην κλοπή πολυτελών ή συλλεκτικών αυτοκινήτων. Η τελευταία τους παράνομη αποστολή τούς θέλει στα πλούσια προάστια της νότιας Γαλλίας, προκειμένου να βάλουν χέρι σε μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, ανυπολόγιστης αξίας. Αντί όμως να καταλήξει το αυτοκίνητο στα χέρια τους, θα είναι τελικά αυτοί που θα καταλήξουν στα χέρια του ιδιοκτήτη του, όταν απροσδόκητα τους πιάνει επ αυτοφώρω. Ο Τζάκομο Μοριέ, ο αρχιμαφιόζους που ελέγχει την περιοχή, δεν έχει σκοπό να τους αφήσει ατιμώρητους. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να σώσουν τη ζωή τους, κι αυτός είναι να κλέψουν ως αντάλλαγμα μια Ferrari του 1962 – το πιο πολύτιμο αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ, του αδίστακτου και επικίνδυνου αντιπάλου του…

Παίζουν: Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ, Άνα Ντε Άρμας, Γκάια Βάις.

*Alpha, Πέμπτη 7/5, στις 22:00

«45 Χρόνια» (2015) σκηνοθεσία Άντριου Χέιγκ

Η Κέιτ και ο Τζεφ είναι παντρεμένοι 45 χρόνια κι ενώ ετοιμάζουν το πάρτι για την επέτειό τους, λαμβάνουν ένα γράμμα που θα ταράξει τις ζωές τους. Το γράμμα έρχεται από την Ελβετία κι αναφέρει ότι βρέθηκε το πτώμα της Κάτια, της πρώτης αγάπης του Τζεφ. Η Κάτια είχε χαθεί όταν είχε πάει μαζί με το Τζεφ για αναρρίχηση το 1962. Ο Τζεφ λέει στην Κέιτ ότι τον ενημέρωσαν ως τον άμεσο συγγενή, γιατί προσποιούνταν ότι ήταν παντρεμένοι. Οι ετοιμασίες για την επέτειο συνεχίζονται, αλλά η εμμονική απασχόληση του Τζεφ με τα νέα που έμαθε ταράζει την Κέιτ. Αρχίζει και πάλι το κάπνισμα, νοσταλγεί συνεχώς τις στιγμές που είχε μαζί της, ψάχνει παλιές φωτογραφίες τους, λέει στην Κέιτ ότι θα την είχε παντρευτεί αν δεν είχε χαθεί. Όσο πλησιάζει ο εορτασμός της αγάπης τους, βυθίζονται όλο και περισσότερο στο παρελθόν, γεμίζοντας με αμφιβολίες το μέλλον τους.

Παίζουν: Σαρλότ Ράμπλινγκ Τομ Κόρτνεϊ, Τζέραλντιν Τζέιμς.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 7/5, στις 23:00

«Πράκτορας Από Ατσάλι» (2017) σκηνοθεσία Λίο Ζανγκ

Ένας ειδικός πράκτορας, που έχει ως αποστολή την προστασία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία εμπλέκεται σε ένα πείραμα μακροζωίας, από μια επικίνδυνη εγκληματική συμμορία του υποκόσμου. Αισθάνεται όμως πως ένας βαθύτερος δεσμός τον ενώνει με αυτή τη γυναίκα, σαν να έχουν βρεθεί ξανά σε μια προηγούμενη ζωή.

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Σόου Λο, Να Να Ου Γιάνγκ.

*Star, Πέμπτη 7/5, στις 23:15