4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Mr. & Mrs. Smith» (2005) σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ  ο John και η Jane, έχουν αρκετά προβλήματα με το γάμο τους, τα οποία ούτε ο οικογενειακός τους σύμβουλος μπορεί να τους βοηθήσει να τα αντιμετωπίσουν. Τα προβλήματα αυτά φτάνουν στο αποκορύφωμα, όταν αντιλαμβάνονται ο ένας για τον άλλον ότι είναι πληρωμένοι δολοφόνοι, για διαφορετική ο καθένας εταιρία. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εντολές που φτάνουν από ψηλά προστάζουν ο John να σκοτώσει την Jane και αντιστρόφως.

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Βινς Βο.

*Open, Δευτέρα 8/6, στις 21:00

«Νομοταγής Πολίτης» (2009) σκηνοθεσία Φ. Γκάρι Γκρέι

Ο Κλάιντ Σέλτον, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, θα βρεθεί στη δραματική θέση να χάσει τη σύζυγο και την κόρη του από άγρια δολοφονία κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο σπίτι τους. Όταν οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται, την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις, ένας ματαιόδοξος εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας. Κάποιοι άστοχοι χειρισμοί στην υπόθεση, όμως, θα οδηγήσουν τον Σέλτον να θεωρήσει ότι αδικείται και να πάρει ο ίδιος τη δικαιοσύνη στα χέρια του, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τον Νικ. Όταν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, ο φόβος κυριεύει την Φιλαδέλφεια καθώς οι στόχοι του Σέλτον δολοφονούνται άγρια ο ένας μετά τον άλλο και οι αρχές είναι ανίκανες να τον σταματήσουν. Μόνο ο Νικ μπορεί να βάλει τέλος σε όλο αυτό, αλλά για να το κάνει πρέπει να σκεφτεί πιο γρήγορα από τον πανέξυπνο αντίπαλό του. Καθώς η δική του πλέον οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο του Σέλτον, ο Νικ παλεύει με το χρόνο έχοντας απέναντί του έναν δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτόν.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέιμι Φοξ, Κολμ Μίνι.

*Alpha, Δευτέρα 8/6, στις 22:00

«Stronger: Με τη Δύναμη της Ζωής» (2017) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Η ταινία είναι η συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Τζεφ Μπάουμαν, ενός συνηθισμένου ανθρώπου που ενέπνευσε την πόλη του, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο όταν έγινε σύμβολο ελπίδας, μετά τη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, το 2013. Ο 27χρονος Τζεφ βρέθηκε στον Μαραθώνιο απλά και μόνο, προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πρώην αγαπημένης του. Η έκρηξη τον βρήκε να περιμένει στη γραμμή του τερματισμού, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια. Όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο, είναι σε θέση να βοηθήσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αναγνωρίζοντας έναν από τους βομβιστές, αλλά η δική του προσωπική μάχη έχει μόλις ξεκινήσει. Παλεύει μήνες με τη σωματική και συναισθηματική του αποκατάσταση με την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειάς του. Είναι ο ειλικρινής προσωπικός απολογισμός του Τζεφ και ενός ηρωικού ταξιδιού που έθεσε σε δοκιμασία τους οικογενειακούς του δεσμούς, καθόρισε την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου κοινωνικού συνόλου και τον τροφοδότησε με εσωτερική δύναμη να αντέξει τις αντιξοότητες.

Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Τατιάνα Μασλάνι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Κλάνσι Μπράουν, Λένι Κλαρκ, Ρίτσαρντ Λέιν Τζούνιορ, Νέιτ Ρίτσμαν, Φράνκι Σο.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 8/6, στις 22:00

«Κάθε Φορά Πρώτη Φορά» (2004) σκηνοθεσία Πίτερ Σιγκάλ

Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση. Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι, που πάσχει από απώλεια μνήμης, δεν τον θυμάται καν. Αναγκαστικά, ο Χένρι θα πρέπει κάθε μέρα να… ξανασυστήνεται  και να κερδίζει τον έρωτα της Λούσι από την αρχή.

Παίζουν: Ανταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, Ρομπ Σνάιντερ, Νταν Ακρόιντ.

*Mega, Δευτέρα 8/6, στις 00:00