Σε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με τον Γ. Μελιγγώνη η Ολυμπία Τελιγιορίδου μεταξύ άλλων σήλωσε: «Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι μια προκλητική και ανιστόρητη ενέργεια του Ερντογάν που στρέφεται κατά του χριστιανικού κόσμου. Η κυβέρνηση της ΝΔ έστω και τώρα πρέπει να κινητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα και να ζητήσει από την Τουρκία να σεβαστεί τις διεθνείς υποχρεώσεις, όπως είχε τονίσει ο Αλέξης Τσίπρας για τις σχετικές ευθύνες της Τουρκίας, μεταξύ άλλων και κατά την επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα, για το οικουμενικής αξίας μνημείο της Αγιάς Σοφιάς.»
Δείτε το video:










![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)






![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

