Ευχαριστήριο από το Σπασμένο Ρόδι – Προσεχώς νέες παραστάσεις

Ευχαριστούμε όλους εσάς, τον κάθε ένα ξεχωριστά, που για άλλη μια φορά μας στηρίξατε με την παρουσία σας στις 4 παραστάσεις που πραγματοποιήσαμε στον όμορφο χώρου του Αρχοντικού Πηχεών.

Μία ακόμα συνεργασία μας με τον Στέλιο Χατζηαδαμίδη, για την οποία είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες. Τον ευχαριστούμε για τις ιδέες, την αγάπη και το ταλέντο του.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Σπασμένου Ροδιού για την πολύτιμη βοήθειά τους και ιδιαιτέρως τον Κώστα Λάκη για τις υπέροχες αφίσες, τον Χρήστο Ούσλη για τις φωτογραφίες και την όλη βοήθειά του.

Ένα ευχαριστώ επίσης στον κ. Παπασταύρου για την παραχώρηση της αυλής του Αρχοντικού Πηχεών, καθώς και στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και τον κ.Χρήστο Μουρατίδη για την πολύτιμη βοήθειά του σε όλες μας τις προσπάθειες.

Και φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους της πόλης μας για τις συνεντεύξεις που ευγενικά μας παραχώρησαν.

Μία ιδιαίτερη παράσταση για εμάς, η προετοιμασία της οποίας στάθηκε ένας καλός στυλοβάτης για να μην υπάρξει άρνηση της πραγματικότητας στις πρωτόγονες συνθήκες που βιώσαμε και ταυτόχρονα ένας καπετάνιος για το πως να μετουσιώνουμε τις δυσκολίες σε δημιουργία. Η ομάδα δεν έκανε σχέδια. Πήγαινε μονάχα, μέρα-μέρα και ονειρευότανε. Και έτσι έφερε την παράταση αυτή στον κόσμο, με το βλέμμα στραμμένο στο άνθρωπο και στη καρδιά του.

Για εσάς που δεν είχατε την ευκαιρία να μας δείτε, μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση νέων παραστάσεων το προσεχές διάστημα.

Σκηνοθεσία – δραματουργία: Στέλιος Χατζηαδαμίδης

Δραματουργική συνεργασία: Μαρία Μουστάκα

Φωτισμοί: Αντώνης Νίτης

Σχεδιασμός αφίσας : Κώστας Λάκης

Κιθάρα: Βασίλης Θεμελής

Παίζουν:

Μαρία Αναγνώστου, Δέσποινα Αντωνιάδου, Βάσω Ζαρογιάννη, Μένη Κόκκινου, Θάλια Κολιοπούλου, Βάσω Μαυρομάτη, Γεωργία Τούφα.

Στην ομάδα εργασίας και έρευνας συμμετείχαν επίσης και οι: Τίμος Καραγιάννης , Νικόλας Μερτζανίδης, Βέτα Μπλαχάβα, Σοφία Ξηρομερίτη

Σύλλογος “ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΡΟΔΙ”