Με ανάρτηση του στα social media θέλησε να ευχαριστήσει φίλους και συγγενείς, ο πρώην δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, που λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον γάμο.
Η ανάρτηση του πρώην δήμαρχου Ανέστη Αγγελή:
Τα περιοριστικά μέτρα και η ευθύνη τήρησης και σεβασμού αυτών, μας στέρησαν τη χαρά να σας έχουμε κοντά μας.
Η ζωή, όμως βρίσκει πάντα το βηματισμό της και εμείς ευγνώμονες πορευόμαστε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί με τις ευχές σας ήσασταν όλοι παρόντες.
Ανέστης Αγγελής

![Καστοριά – Υποβρύχιο “Παπανικολής” από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/10/ppnkl_271026-218x150.jpg)





![Καστοριά – Υποβρύχιο “Παπανικολής” από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/10/ppnkl_271026-100x70.jpg)












