5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Πανδημία» (2009) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ και Άλεξ Πάστορ

Η ταχεία εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού έχει βυθίσει την Αμερική στο χάος. Τέσσερις νεαροί φίλοι προσπαθούν να διασχίσουν την ενδοχώρα κατευθυνόμενοι στον κόλπο του Μεξικού.

Παίζουν: Κρις Πάιν, Λου Τέιλορ Πούτσι, Πάιπερ Περάμπο.

*Open, Δευτέρα 05/10 στις 22:00

«Η Κόρη» (2015) σε σκηνοθεσία Σάιμον Στόουν

Μετά από δύο δεκαετίες στην Αμερική, ο Κρίστιαν επιστρέφει στο πατρικό σπίτι του στην Αυστραλία για να παραστεί στο γάμο του πατέρα του με την κατά πολύ νεότερη οικονόμο του. Καθώς ο γάμος πλησιάζει, η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου οικογενειακού μυστικού θα ανατρέψει τις ισορροπίες στις ζωές όλων των ανθρώπων που κάποτε είχε αφήσει πίσω του.

Παίζουν: Τζόφρι Ρας, Γιούαν Λέσλι, Πωλ Σνάιντερ, Μιράντα Όττο, Οντέσα Γιανγκ, Σαμ Νιλ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 05/10 στις 22:00

«Η Πολιορκία» (1998) σε σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ

Όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν επιβεβαιώνοντας τις τρομοκρατικές απειλές που προηγήθηκαν εναντίον της Νέας Υόρκης, ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Ελίζ Κραφτ, μια μυστική πράκτορας της CIA και ο Στρατηγός Γουίλιαμ Ντεβερό, καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν τους ανθρώπους, την πόλη και εν τέλει τη χώρα ολόκληρη από την καταστροφή. Ένας από αυτούς όμως, ίσως δεν σταθεί ικανός να τιμήσει τον όρκο του απέναντι στο σύνταγμα της χώρας.  Δράση, αγωνία και διλήμματα από ένα κλασικό πια στο είδος του θρίλερ που παρακολουθείται με αμείωτη ένταση.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπρους Γουίλις, Τόνυ Σαλούμπ.

*Alpha, Δευτέρα 05/10 στις 23:00

«Κάποτε στο Μεξικό» (2003) σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

Ο περιπλανώμενος τροβαδούρος Ελ Μαριάτσι αναλαμβάνει αποστολή, ύστερα από υπόδειξη ενός διεφθαρμένου πράκτορα της CIA, να παρεμποδίσει το πραξικόπημα που ετοιμάζει ένας βαρόνος ναρκωτικών και ο στρατηγός Μάρκες. Ο τελευταίος έχει άλλωστε προκαλέσει στο παρελθόν προσωπικό πλήγμα στον Ελ Μαριάτσι. Τρίτο μέρος της τριλογίας του “Ελ Μαριάτσι”. Ο σκληροτράχηλος κιθαρωδός επιστρέφει στις οθόνες, μετά τις ταινίες «Ελ Μαριάτσι» και «Desperado», καθώς ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ δημιουργεί το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής πλέον τριλογίας.

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Τζόνι Ντεπ, Σάλμα Χάγιεκ, Γουίλεμ Νταφόε, Μίκι Ρουρκ, Ενρίκε Ιγκλέσιας, Κουεντίν Ταραντίνο, Εύα Μέντες.

*Mega, Δευτέρα 05/10 στις 00:30

«Οδηγός Αισιοδοξίας» (2012) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Ο Πατ Σολατάνο, είναι ένας πρώην δάσκαλος, που έχει χάσει τα πάντα: τη δουλειά του, το σπίτι και τη γυναίκα του. Έχοντας περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι των γονιών του, αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή καθώς και την πρώην σύζυγό  του. Το μόνο που θέλουν οι γονείς του Πατ είναι να σταθεί ξανά στα πόδια του. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν γνωρίζει την Τίφανι, ένα μυστηριώδες κορίτσι με πολλά προβλήματα. Εκείνη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του και το μόνο που έχει να κάνει εκείνος είναι κάτι πολύ σημαντικό για να της το ανταποδώσει. Καθώς ο καιρός περνά, ένα αναπάντεχο δέσιμο δημιουργείται μεταξύ τους και σημάδια αισιοδοξίας αρχίζουν να παρουσιάζονται στις ζωές τους.

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζένιφερ Λόρενς, Τζούλια Στάιλς, Κρις Τάκερ, Τζάκι Γουίβερ, Ανουπάμ Κερ.

*Star, Δευτέρα 05/10 στις 00:45