Θα καλύψει πρωτίστως την ζήτηση στην Ρωσία
Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορωνοϊού ενδέχεται να κυκλοφορήσει στην Ρωσία στα τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοέμβριου, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) Κιρίλ Ντμίτριεφ σττο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία-24».
«Θεωρούμε ότι το εμβόλιο θα διατεθεί προς ευρεία χρήση στην Ρωσία στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου», δήλωσε ο Νμτίτριεφ, επισημαίνοντας ότι η παραγωγή του εμβολίου θα στοχέυει στο να καλύψει πρωτίστως την ζήτηση στην Ρωσία.
Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF), χρηματοδοτεί την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου.
Πρώτο Θέμα









![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

