Οι πολιτικές της λασπολογίας της παραπληροφόρησης και του σκοταδισμού στο βωμό της εξουσίας – του Θεόδωρου Γκαλίτσα

Η παντελής έλλειψη της πολιτικής ορθότητας και του πολιτισμού, που μας οδηγεί ο κύριος Τσίπρας, στον δρόμο προς τις εκλογές οι οποίες σιγά- σιγά πλησιάζουν, θα φτάσουν τον πολιτικό λόγο σε τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Τα πρώτα ψήγματα πολιτικής λάσπης έχουν αρχίσει ήδη να διαφαίνονται. Όπως η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων πάνω σε συζητήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος για την χώρα μας, αφού το αφήγημα της εξόδου από τα «μνημόνια», με όλα αυτά που βιώνει ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να περάσει.

Πέρα όμως από τα παραπάνω απουσιάζει παντελώς, η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων πάνω στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας, μιας χώρας που έχει εξευτελιστεί μετά και την διαρροή των Wikileaks για πλήρη υιοθέτηση από τους κυρίους Κοτζιά, Τσίπρα και Καμμένου (έμμεσα του τελευταίου), της στρατηγικής εθνικής γραμμής των Σκοπίων και συγκεκριμένα μετά το βέτο της Ελλάδας το 2008 στο Βουκουρέστι για την ονομασία του κρατιδίου με το όνομα Βόρεια Μακεδονία, όπως και την αναγνώριση Μακεδονικού έθνους και Μακεδονικής γλώσσας.

Οι δομές του κράτους καταρρέουν και αυτό, ο απλός πολίτης το καταλαβαίνει, με την καθημερινότητα του και την δυσκολία του να τα φέρει βόλτα μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι φόροι αυξάνονται αντί να καταργούνται, οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία είναι υπέρογκες και οδηγούν μόνο στην μαύρη εργασία αντί να την καταπολεμά. Ακόμη, οδηγεί τους σωστούς επαγγελματίες που πληρώνουν κανονικά, στην απαγόρευση πρόσληψης νέου προσωπικού στις επιχειρήσεις τους.

Δεν είναι εύκολη πλέον η παροχολογία της κυβέρνησης που θα σταθεί στην ΔΕΘ, να γίνει πιστευτή από τον απλό πολίτη, γιατί γνωρίζει μετά από 3,5 κ πλέον χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι τα ψέματα είναι τεράστια και επώδυνα.

Γνωρίζει ότι μια κυβέρνηση που καταρρέει και δεν πρόκειται να ξανά γίνει κυβέρνηση, δεν έχει ηθικούς φραγμούς και θα τάξει λαγούς με πετραχήλια γιατί είναι σίγουρη ότι δεν θα καταφέρει να βγει για να τα υλοποιήσει.

Αν και με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αυτό δεν ισχύει, γιατί το 2014 έταξαν φρούδες ελπίδες στον Ελληνικό λαό για να εκλεγούν και μόλις έγιναν κυβέρνηση, όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα από όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά, αλλά εφάρμοσαν τα αντίθετα και σε χείριστο βαθμό.

Τι θα εμποδίσει λοιπόν τον κύριο Τσίπρα μεθαύριο στην ΔΕΘ να υποσχεθεί πάλι λαγούς με πετραχήλια;;; Παροχές που η οικονομία του κράτους δεν σηκώνει, λόγω των πολιτικών του επιλογών;;;;; Κανένα εμπόδιο…

Η αλήθεια πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί, όσο και αν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προσπαθούν να δώσουν ψευδώς άλλο κλίμα.

Το σανό που προσπαθούν να ταΐσουν στον Ελληνικό λαό δεν περνάει πλέον.

Η χώρα χρειάζεται ρεαλιστικό και στοχευμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, με μείωση φορολογίας, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, έκρηξη επενδύσεων που θα οδηγήσει σε νέες θέσεις εργασίας και μείωση της ανεργίας, νοικοκύρεμα του δημοσίου, και πολλές άλλες βιώσιμες αλλά και πραγματοποιήσιμες τακτικές!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν θα προσέλθουν στη ΔΕΘ με παροχολογία, αλλά με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί μετά τις εκλογές, ως κυβέρνηση πλέον.

Δεν θα δώσει ψεύτικες ελπίδες, ούτε θα υποσχεθεί πράγματα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Μιλάει με την γλώσσα της αλήθειας για να μπορεί μετά τις εκλογές, να κοιτάει τον Έλληνα στα μάτια και να μην κρύβεται.

Μπροστά στον σκοταδισμό και στην λασπολογία που προάγει ο κ. Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εμείς θα επενδύουμε στην Αλήθεια. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες και όχι να τους διχάζουμε. Είμαστε εδώ γιατί αξίζουμε καλύτερα.

Θεόδωρος Γκαλίτσας