4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα» (2013) σκηνοθεσία Τζον Μουρ

Δράσης – Ο Τζακ, ο αποξενωμένος γιος του Τζον Μακ Κλέιν βρίσκεται σε μπελάδες με την αστυνομία στη Ρωσία και ο ΜακΛέιν ταξιδεύει ως τη Μόσχα για να τον βοηθήσει. Εκεί ανακαλύπτει πως ο Τζακ στην πραγματικότητα δουλεύει ως μυστικός πράκτορας της CIA και συγκεκριμένα στην προσωπική ασφάλεια ενός σημαντικού πληροφοριοδότη για την αμερικανική κυβέρνηση, του Κομάροφ, προσπαθώντας να αποτρέψει μια καταστροφική συνωμοσία, που θα μπορούσε να προκαλέσει τον μεγαλύτερο πυρηνικό εφιάλτη της ανθρωπότητας. Θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, πατέρας και γιος έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή Ρώσικη μαφία και προσπαθούν να ξεπεράσουν απροσδόκητα εμπόδια, προκειμένου να καταφέρουν να προστατέψουν τον Κομάροφ και να αποτρέψουν ένα καταστροφικό έγκλημα..

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζέι Κόρτνεϊ, Σεμπάστιαν Κοχ, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουινστέντ.

*Star, Τετάρτη 9/12, στις 21:00

«The Bachelor 2» (2017) σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος

Κωμωδία –  Φαρσικές καταστάσεις, συμπτώσεις, παρεξηγήσεις, απρόοπτα, χιούμορ και ανατροπές με φόντο έναν γάμο στην Κρήτη. Ένα τρελό bachelor party αναστατώνει τις ζωές μιας παρέας φίλων στην ταινία «The Bachelor 2». Η πρώτη ταινία «The Bachelor» εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το «The Bachelor 2», κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας. Το party συνεχίζεται. Ένας φίλος από τα παλιά (Ηλίας Μελέτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει για τους ήρωες της ταινίας (Γιάννη Τσιμιτσέλη, Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Βουρλιώτη), την οποία δεν αφήνουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μελέτης, Βασιλική Τρουφάκου.

*Alpha, Τετάρτη 9/12, στις 22:00

«Hair» (1979) σκηνοθεσία Μίλος Φόρμαν

Μουσικό αντιπολεμικό δράμα – Σε μια περίοδο που η Αμερική έχει εμπλακεί στην τρέλα του Βιετνάμ, ο Κλοντ, ένας νεαρός επαρχιώτης που τον έχουν στρατολογήσει για το Βιετνάμ, εγκαταλείπει το οικογενειακό ράντσο στην Οκλαχόμα κι έρχεται στη Νέα Υόρκη. Εκεί, ζει την περιπέτεια της ζωής του όταν γνωρίζει μια παρέα χίπις, που προπαγανδίζουν τον έρωτα αντί τον πόλεμο. Έτσι, έρχεται σε επαφή με έναν καινούργιο κόσμο, του ελεύθερου έρωτα και των παραισθησιογόνων ουσιών, ενώ σταδιακά αρχίζει να αμφιβάλλει για όλα αυτά που θεωρούσε «σωστά» και για την ένταξή του στον πόλεμο του Βιετνάμ. Παράλληλα, ανοίγουν τα μάτια του στις πιο σκοτεινές πλευρές της ζωής που έχουν να κάνουν με τις κοινωνικές τάξεις, το ρατσισμό και τη ζωή στις μεγάλες πόλεις όταν ερωτεύεται τη Σίλα, μια όμορφη κοπέλα από πλούσια οικογένεια.

Παίζουν: Τζον Σάβατζ, Τριτ Ουίλιαμς, Μπέβερλι ντ Άντζελο, Άνι Γκόλντεν, Ντόρσι Ράιτ, Νίκολας Ρέι.

*ΕΡΤ2 , Τετάρτη 9/12, στις 22:00

«Bullet to the Head» (2012) σκηνοθεσία Γουόλτερ Χιλ

Περιπέτεια – Ένας πληρωμένος εκτελεστής ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης μπροστά σε έναν κοινό εχθρό. Η έρευνα ξεκινά από σκοτεινά, ύποπτα σοκάκια και καταλήγει στα ισχυρότερα σαλόνια της Νέας Ορλεάνης. Το δίδυμο αυτό ένωσαν δύο βάναυσοι φόνοι και είναι διευθετημένο να μην αφήσει κανέναν ζωντανό, που θα τολμήσει να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς και τη δίψα τους για εκδίκηση…

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Μομόα, Κρίστιαν Σλέιτερ, Σάρα Σάχι.

*Star, Τετάρτη 9/12, στις 23:15