Το Καφέ – Αρτοποιείο που προκαλεί εθισμό στο Ντολτσό

Το Καφέ- Αρτοποιείο  IRIS Blossom, στο Ντολτσό Καστοριάς, είναι ένας ξεχωριστός φούρνος!  Χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά, προσφέρει καθημερινά ολόφρεσκα αρτοπαρασκευάσματα, που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

Συναντήσαμε τα δυο αδέλφια-εμπνευστές του, τρίτη γενιά προσηλωμένη στην τέχνη της αληθινής αρτοποιίας, που έβαλαν την απόλαυση στην καθημερινότητά μας κάνοντάς τη μία καλή συνήθεια. Διατηρώντας όσα καθιέρωσαν τον φούρνο  στην αγορά και τις συνειδήσεις των πελατών του, αλλά παράλληλα επενδύοντας σε νέες τάσεις και προϊόντα. Ο Παύλος και η Χριστίνα, έχουν αναλάβει ένα απαιτητικό αλλά πολύ ενδιαφέρον έργο: Να συνδυάσουν  την παράδοση με την ανανέωση, το παλιό με το καινούριο, το παρελθόν με το μέλλον.

Όταν έχεις μεγαλώσει μέσα σε φούρνο, δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το άριστο. Γνωρίζοντας αυτή την τέχνη, θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν αληθινές γεύσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο αλλά και να διαφυλάξουμε την παράδοση για τις πραγματικές γεύσεις.

Και ξαφνικά στο IRIS Blossom, στέκεσαι μπροστά σε αντικρουόμενες δυνάμεις αλμυρού και γλυκού. Γιατί δεν είναι ένα απλό αρτοποιείο, αλλά μια μπουτίκ αρτο-γλυκο-παρασκευασμάτων, που δίνει άλλη υπόσταση και στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Όποια και να είναι η αφορμή για γλυκό, ο Παύλος και η Χριστίνα, θα σας προτείνουν  το καλύτερο που ταιριάζει στη περίστασή σας. Άλλωστε τα γλυκά τους  είναι τόσο ξεχωριστά, που θα σας  θα σε δικαιώσουν, σε όποια περίσταση και αν τα προσφέρεις!

Στο IRIS Blossom για τον πρώτο καφέ της ημέρας

Μία καθημερινή συνήθεια αποτελεί για πολλούς το πρωινό καφεδάκι. Είτε το πάρεις τρέχοντας για τη δουλειά είτε είσαι από εκείνους που έχουν τον χρόνο να κάτσουν κάπου όμορφα και να το απολαύσουν, το IRIS Blossom έχει τον καφέ που θα σου φτιάξει την ημέρα.

Bασικό τους  “μέλημα” είναι να επιβεβαιώσουν την  ιδιαίτερη σχέση τους με τον καφέ. Επιδίωξαν  λοιπόν, να πετύχουν  ένα καφέ υψηλών προδιαγραφών, με ξεχωριστό  ιδιαίτερο χαρμάνι, που αποδίδει την ιδανική γεύση ενός πραγματικά ποιοτικού καφέ. Είτε τον πίνεις ζεστό είτε κρύο, αποτελεί το καλύτερο συνοδευτικό για το snack ή το γλυκό σου.

Οι ανταγωνιστικές τιμές

Ο Παύλος και η Χριστίνα, θέλουν να παρέχουν επιλογές και λύσεις στο κοινό τους. Τους ενδιαφέρει η ποιοτική εξυπηρέτηση, η απόλαυση και η προσφορά στον τρόπο που θα προσφέρουν  το καθημερινό ψωμί, το γλυκό, τον καφέ κι ένα γρήγορο σνακ . Οι τιμές όμως παραμένουν προσιτές και άκρως ανταγωνιστικές.

Για όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη, το Καφέ- Αρτοποιείο IRIS Blossom, θα αποτελεί την τοπ επιλογή μας, κάθε μέρα και κάθε εποχή.

Εξυπηρέτηση & σεβασμός είναι τα δύο βασικά συστατικά της συνταγής τους!

Ξεκινήστε την ημέρα σας όμορφα! Ξεκινήστε με IRIS Blossom!