Σχεδόν ειλημμένη είναι η απόφαση για εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων στην Κοζάνη. Σε τροχιά ολικού lockdown η περιοχή.
Το θέμα συζητήθηκε σήμερα το πρωί στην τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊό στο Μέγαρο Μαξίμου. Ιδιαίτερος είναι ο προβληματισμός για την επιδημιολογική πορεία στην Κοζάνη, όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Η απόφαση για εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων στην Κοζάνη είναι, σχεδόν ειλημμένη και μένει να φανεί αν θα τα ανακοινώσει το απόγευμα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη γεωγραφική κατανομή των 1.240 κρουσμάτων που ανακοινωθήκαν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ο ΕΟΔΥ, στην Κοζάνη καταγράφηκαν 69 κρούσματα.
reader.gr



![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)





![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

