Εκτός ημιτελικού οι Ντούσκος-Στεργιάκας.

Εκτός ημιτελικών στο διπλό σκιφ το βαρύ έμεινα οι Ντούσκος-Στεργιάκας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης στην κατηγορία κάτω των 23 πριν λίγες μέρες στη Λευκορωσία και Μεσογειονίκες (ΦΩΤΟ) έτρεξαν στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας αφού ο επαναληπτικός τους είχε αναβληθεί χθες λόγω καιρικών συνθηκών αλλά δεν κατάφερε να πάρει μια από τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις που οδηγούσαν στη πρώτη 12άδα.

Έμειναν 4οιμε χρόνο 6:42.64 και θα αγωνιστούν στα ημιτελικά για τους τελικούς Γ και Δ.

Στον τελικό Δ΄ θα αγωνιστεί το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελ βαρών με τους Γκαϊδατζή-Νικολαϊδη. Οι δυο πρωταθλητές Ευρώπης πήραν την 5ηθέση στον ημιτελικό Γ-Δ με χρόνο 6:33.19 και θα διεκδικήσουν μια θέση από 19-25.

Η μεγάλη μέρα για το διπλό σκιφ των γυναικών είναι η Παρασκευή. Οι Κατερίνα Νικολαΐδου-Σοφία Ασουμανάκη στις 9:43 το πρωί θα πάρουν μέρος στον ημιτελικό του αγωνίσματος διεκδικώντας μια από τις τρεις πρώτες θέσεις που θα τους χαρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και παράλληλα θα σημάνει την ολική επαναφορά τους  μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο οπου είχαν καταλάβει τη 4ηθέση.

Στις 11:59 εξάλλου θα διεξαχθεί και ο μεγάλος τελικός της δικώπου άνευ ελ βαρών των ανδρών όπου παίρνουν μέρος οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Μαρόκος οι οποίοι επίσης στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Μπρεστ της Λευκορωσίας.

kopilasia.gr