3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τρεις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Gold» (2016) σε σκηνοθεσία Στίβεν Γκέιγκαν

Δράμα – Βλέποντας την οικογενειακή επιχείρηση εξόρυξης μεταλλευμάτων να φτάνει στα όρια της χρεοκοπίας, ο Κένι Γουέλς ταξιδεύει στην Ινδονησία και μαζί με έναν γεωλόγο αναζητούν χρυσό στη μέση της ζούγκλας.

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

*Open, Δευτέρα 8/2 στις 21:00

«Ένα Καλοκαίρι» (2012) σε σκηνοθεσία Τζεφ Νίκολς

Δράμα – Ο Έλις και ο Νέκμπον, είναι δύο 14χρονοι φίλοι, που ζουν σε μια επαρχία, στις όχθες του Μισισιπή. Σε μία από τις καθημερινές εξερευνήσεις τους, ανακαλύπτουν κάτι παράξενο, μια βάρκα πάνω σε ένα δέντρο. Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη καθώς διαπιστώνουν ότι μέσα στη βάρκα ζει ένας μυστηριώδης άντρας, με το περίεργο όνομα, Mud. Η γνωριμία του Mud με τα δύο αγόρια έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Είναι καταζητούμενος από την αστυνομία και έχει ανάγκη τη βοήθειά των δυο αγοριών για να επιβιώσει αλλά και για να καταφέρει να σμίξει ξανά με την αγαπημένη του Τζούνιπερ. Ως αντάλλαγμα θα πάρουν τη βάρκα. Ο Έλις και ο Νέκμπον, που διψάνε για περιπέτεια, δέχονται τη συμφωνία…

Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Ρις Γουίδερσπουν, Τάι Σέρινταν, Τζέικομπ Λόφλαντ, Σαμ Σέπαρντ, Μάικλ Σάνον.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 8/2 στις 22:00

«Parker» (2013) σε σκηνοθεσία Τέιλορ Χάκφορντ 

Δράσης – Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός, ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρόμικα. Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε.

*Alpha, Δευτέρα 8/2 στις 23:00