Ξενοδόχος ξυλοκόπησε άγρια Αντιδήμαρχο στα Γρεβενά – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στα Γρεβενά επιτέθηκε και τραυμάτισε μέσα στο δημαρχείο τον Δημήτρη Μπόλη αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Γρεβενών.

Όπως αναφέρει το greveniotisa, ο δράστης με περίσσιο θράσος, αφού αδιαφόρησε για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, δε δίστασε να έρθει τετ α τετ με τον άτυχο άντρα προχωρώντας σε απίστευτες βιαιοπραγίες. Ο δράστης χτύπησε με μανία τον αντιδήμαρχο με γροθιές αφήνοντας τον αιμόφυρτο με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στα επείγοντα του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Μάλιστα, είναι τέτοια η κατάσταση της υγείας του, που κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη χειρουργική μονάδα! Κατά του δράστη έχει ήδη κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά, ωστόσο διαφεύγει προς ώρας τη σύλληψης. Για το λόγο αυτό αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι τραμπουκισμοί από τον συγκεκριμένο δράστη, οι απειλές και οι εκβιασμοί κατά συμπολιτών του είναι σύνηθες. Αξίζει να αναφερθεί πως το θύμα χαίρει συμπάθειας και σεβασμού από τους συντοπίτες του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας στράφηκε εναντίον του αντιδημάρχου γιατί ο τελευταίος σε συζήτηση που έγινε στο γραφείο του, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων για τη συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που επρόκειτο να συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δικηγόρος υπεράσπισης του Αντιδημάρχου, έχει αναλάβει ο Βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης.