Νωρίς το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ. Μεσοποταμίας, 86χρονη στην Ιεροπηγή Καστοριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5 το πρωί όταν ο ηλικιωμένος σύζυγος της, αντιλήφθηκε την απουσία της 86χρονης, η οποία πάσχει από άνοια και ειδοποίησε την αστυνομία για την εξαφάνισή της. Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία και ξεκίνησε την έρευνα.
Σε λιγότερο από μία ώρα, χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών, η ηλικιωμένη εντοπίστηκε σε ένα γκαράζ, ξυπόλητη και σε κατάσταση υποθερμίας, ξαπλωμένη κάτω από κάποια ξύλα. Αμέσως οι αστυνομικοί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Την ηλικιωμένη παρέλαβε ασθενοφόρο και την μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Καστοριάς για προληπτικούς λόγους.




![Οι Γιορτές στο Άργος Ορεστικό είναι εδώ – [πρόγραμμα]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/afs_121225-218x150.jpg)











![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

