Χόρεψαν το «Μακεδονία ξακουστή» προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Βοστώνη (video)

Tο τραγούδι για την Μακεδονία ήχησε στο Garden με την ελληνική κοινότητα της Μασαχοουσέτης να δίνει βροντερό «παρών» στον αγώνα με τους Μπακς.

Το ελληνικό στοιχείο στη Βοστώνη είναι έντονο λόγω των ομογενών και φυσικά πολλοί Έλληνες βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Madison Square Garden για να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην αναμέτρηση των Σέλτικς κόντρα στους Μπακς.

Οι Κέλτες αφιέρωσαν, λοιπόν, τη βραδιά στην Ελλάδα και στην ελληνική κοινότητα της Μασαχουσέτης -όπως συμβαίνει κάθε χρόνο- και στο ημίχρονο του αγώνα χορευτές με παραδοσιακές στολές χόρεψαν ελληνικούς χορούς, όπως και το «Μακεδονία ξακουστή».

https://twitter.com/RedsArmy_John/status/1076300465682505728

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε των Μπακς και οδήγησε τα «ελάφια» στη νίκη μέσα στη Βοστώνη επί των Σέλτικς με 120-107.

Οι Μπακς με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στο 22-9 με τον Greek Freak να έχει 30 πόντους (7/10δ., 1/3τρ., 13/17β.), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κοψίματα, αλλά και 4 λάθη.

Ο Γιάννης έχει βάλει 23 κιλά μυϊκής μάζας

Ο αστέρας του NBA πλέον συμπεριλαμβάνεται και όχι άδικα στους κορυφαίους του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Η εικόνα του στο παρκέ επιβεβαιώνει την δουλειά που έχει κάνει, με τον ίδιο να παραθέτει και μία σημαντική πληροφορία σχετικά με την αγωνιστική και σωματική του «μεταμόρφωση».

Σε συνέντευξή του λοιπόν σε δημοσιογράφο του ESPN ο Αντετοκούνμπο υπογράμμισε ότι από την στιγμή που έφτασε στο ΝΒΑ έχει βάλει στο σώμα του 23 κιλά μυϊκής μάζας με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το «υπερόπλο» που σε κάθε προσπάθειά του χρειάζονται δύο και τρεις παίκτες για να τον σταματήσουν.