Καστοριά: Βρέθηκαν τα χρήματα και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτρια τους! (ρεπορτάζ)

Μετά την κινητοποίηση όλων των τοπικών site, για την ανεύρεση των χρημάτων που χάθηκαν την  Τετάρτη το βράδυ, η ιδιοκτήτρια των χρημάτων, δέχτηκε τηλεφώνημα από συμπολίτη μας ο οποίος την ενημέρωσε ότι βρήκε το πουγκί με τα χρήματα στην οδό Κολοκοτρώνη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν η νεαρή γυναίκα την ώρα που κλείδωνε το αυτοκίνητο της, δεν πρόσεξε ότι της έπεσε το πουγκί με τα χρήματα.

Το πρωί που ανακάλυψε ότι  χάθηκαν τα χρήματα της κόπηκαν τα πόδια. Όπως δήλωσε στον Μπέτσκα «είχα χλωμιάσει, όλη μέρα δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως έχασα τόσα χρήματα».

Η νεαρή ιδιοκτήτρια είχε χάσει κάθε ελπίδα για την ανεύρεση των χρημάτων, καθώς γνωστοί και φίλοι την αποθάρρυναν  στην ιδέα ότι κάποιος θα επέστρεφε ένα τέτοιο χρηματικό ποσό, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Το βράδυ της Πέμπτης, μετά το δημοσίευμα και την κινητοποίηση όλων των τοπικών site, δέχτηκε τηλεφώνημα από συμπολίτη μας ο οποίος την ενημέρωσε ότι βρήκε το πουγκί με τα χρήματα. Ο άνδρας είχε βρει τα χρήματα ξημερώματα πηγαίνοντας στην δουλειά του και δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να τα κρατήσει.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα χρήματα παραδόθηκαν στην κάτοχο, η οποία και τον ευχαριστεί θερμά.

Ένα μεγάλο μπράβο στον συμπολίτη μας για  την ευγενική και ηθική του πράξη.