Tι λέει η αστυνομία για το πτώμα που βρέθηκε στα απορρίμματα της ΔΙΑΔΥΜΑ

Με ιδιαίτερο προβληματισμό αντιμετωπίζει η αστυνομία το πρωτοφανές, για τη Δυτική Μακεδονία, περιστατικό της ανεύρεσης πτώματος στα απορρίμματα της Μονάδας ΣΔΙΤ, το οποίο δημοσιοποίησε το Kozanimedia και κάνει το γύρο της χώρας.

Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας αυτή τη στιγμή εξετάζονται όλα τα σενάρια και ενδεχόμενα, με πιθανότερο εκείνο που θέλει κάποιον ή κάποιους να έχει/έχουν θάψει τη σορό σε προγενέστερο χρόνο και στη συνέχεια (για άγνωστο λόγο) έγινε εκταφή και η σορός (σε προχωρημένη αποσύνθεση) πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η ρίψη της σορού σε κάδο απορριμμάτων (πιθανότατα) έγινε το αργότερο πριν 5-6 ημέρες, καθώς τόσος είναι ο χρόνος που (το περισσότερο) μεσολαβεί από την μεταφορά στη Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων μέχρι και την επεξεργασία των σκουπιδιών.

Τα τμήματα της σορού μεταφέρθηκαν ήδη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης για τις εργαστηριακές εξετάσεις, χωρίς να υπάρξει παρέμβαση του ιατροδικαστή Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα, πάντως, από τις εδώ αστυνομικές αρχές.

Τέλος, να τονιστεί πως σε καμία περίπτωση την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις ή στοιχεία που να συνδέουν την ανεύρεση της σορού με περιστατικά εξαφάνισης ατόμων από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

kozanimedia.gr