Καστοριά: Άραγε πόσα αμαξίδια θα είχες αγοράσει με τα καπάκια που πετάς;

φωτογραφία αρχείου

Έχετε σκεφτεί έναν κόσμο, που δε θα είχαν εφευρεθεί τα καπάκια; Γάλατα θα χύνονταν στα ψυγεία, το νερό δε θα έμενε στα μπουκάλια όταν χοροπηδούσαμε στις συναυλίες, τα απορρυπαντικά θα έχαναν μονομιάς το άρωμα τους, τα αναψυκτικά θα εξατμίζονταν και έτσι το ανθρακικό δε θα έκαιγε τον λαιμό μας.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς  νοιάζεται για τα καπάκια όταν κανείς πια δε τα χρειάζεται.

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε ακόμη μία αποστολή με καπάκια, την Tρίτη 28 Μαϊου 2019, με την βοήθεια  των μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Καστοριάς, που βοήθησαν με απαράμιλλο ζήλο στο φόρτωμα του φορτηγού. Ο Αντιπεριφερειαρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος Σωτήρης διέθεσε το φορτηγό αλλά και τον οδηγό κ. Μάνο.

Για άλλη μία φορά κατάφερε με την βοήθεια του κόσμου να συγκεντρώσει καπάκια, ώστε να αγοράσει ένα αμαξίδιο που θα διατεθεί στο γηροκομείο Καστοριάς.

Προσπαθεί μέσα από αυτή την δράση να αλλάξει τη ζωή του διπλανού μας. Βοήθησε κι εσύ.

Βοηθήστε εκείνους που για οποιονδήποτε λόγο βρέθηκαν σ’ ένα αναπηρικό αμαξίδιο, χαρίστε τους με το καπάκι του νερού σας, στιγμές ανεξαρτησίας.

Τα καπάκια για όσους ενδιαφέρονται θα συνεχίσουν να συγκεντρώνονται στα γραφεία του συλλόγου, Αγίου Αθανασίου 18 και σε πολλά σημεία της πόλης.